Hirdetés
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- potyautas: Vágyak
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyen_85
senior tag
válasz
dhcodoki #20937 üzenetére
nahát, pont ugyan ezt szerettem volna kérdezni én is.
Ha minden jól megy, én veszem meg rigo88 kolléga ASUS E45M1-I Delxue lapját, ehhez is valamilyen 80+os tápot javasoltok?
lesz benne egyelőre egy 250-es samsung hdd, és egy 1 terrás wd caviar green, későbbiekben, váltja a 250-est egy ssd, vagy a 250-est egy nagyobbra cserélem és úgy jön mellé egy ssd.
Elkezdtem olvasgatni itt a hozzászólásokat, egy kettő ember, nagyon
utáljaellenzi a brazost, ha nekem csak max bd50-es filmekre kell, (az erősítőm és a tv-m se támogatja a 3d-t /onkyo sr-608, pana g30/) akkor nekem jó lehet a brazos?Vagy nekem is várnom kéne még a vásárlással? Bevallom nem hiszem, hogy hamar ideérnek az új amd-k, s csak filmnézésre nem akarok többet kiadni mint a mostani 35 eFt(alaplap)+ram+táp ára.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3581
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest