Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- pechman8: 300B vs GU50 A Herceg és a Koldus
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rigo88
aktív tag
válasz
ilyen_85 #20939 üzenetére
ha már így bekérdeztél
keves vevő
az at3iont-i delxue is akadásmentesen vitte a bd50es avatar-t (ubuntu minimal+xbmc), viszont win7-re használhatatlan volt, ellenben az e45m1-i deluxe w7re desktop pc-nek is kiválóan alkalmas.az ionhoz van brick táp is és u.olyan felszereltséggel bír mint az e450 SŐTvan hozzá ir és táv is, SŐT-SŐT házikót is adnék hozzá slim dvd-vel, mégsem kell senkinek.
ilyen_85 kollegaúr remélem elégedett leszel a miniatűr csodával
vegyszer: nálam ez a droidon annyira folyékonyan ment, hogy egyszerűen nem emlékszem hogy állítottam be. az app első indulásakor nem kell megadni a htpc ip-jét? szerintem az első indulás utáni lépések a kulcs. usernév, pw, ip, port (talán) és mennie kéne. persze... ha a telefon a belső hálózatra van csatlakoztatva wifi-n keresztül. gondolom így van, egyébként nem fog menni.
-
zsola32
őstag
válasz
ilyen_85 #20939 üzenetére
brazos konfigom van nekem is (asrock e350 lap)
ugyanolyan Pana G30-on nézem a filmeket, mint amilyenen Te.Szerintem nagyon jó választás a Brazos, én ION-ról váltottam és jól tettem. az kb. 3 évig volt nálam.
Mindennapi feladatokra is alkalmas, nem bántam meg.Ez mellett van egy FM2 A10-es gépem, az az ágyuval a verébre.... Ha csak htpc feladatokra kell a gép, akkor ahogy írták is, elég a brazos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest