Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
Chaser #19792 üzenetére
Szerintem az XBMC képminősége bőven kielégítő. Én FHD tévén nézek vele 720p és alacsonyabb felbontású x264 és DivX/XviD tömörítésű filmeket.
Szerk.: Egy olyan problémám volt korábban, hogy a filmek abban a formában ahogy archiválom (*) bőrszín tekintetében több mint furcsák voltak. Kiderült hogy a Catalystban a bőrszín korrekció be volt kapcsolva. Kilőttem, azóta az is jó. A lényeg hogy először minden driveres (akár AMD, akár más) belepiszkálást célszerű kilőni, aztán ha valami nem tetszik akkor lehet kezdeni a kísérletezést velük.
*: Az eredetileg DivX/XviD filmeket újratömörítem x264-el, így jóval kisebb méretben, de minőségileg minimálisan butítva tudom eltárolni. Az eredeti mérethez képest jellemzően fele/harmada az újratömörített méret, de volt néhány esetben még jobb eredmény is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Ubuntu Linux
- Hogy néznek ki szobáink, avagy mekkora a kupleráj?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Formula-1
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481,96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3513, 91% Akkumulátor
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest