Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- IMG_20250917_090039
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
drdr
senior tag
Korábban az optikai kimenetet használtam én is, nem volt vele gond soha. Én közvetlen a Realtek-től töltöttem le a drivert.
Előtte csináld meg azt, hogy az Eszközkezelőben, a rendszereszközökből megkeresed a fában a realtek-et, majd jobb-klikk és eltávolítás vagy eltávolítás gomb. Lesz egy check box, hogy eltávolítsa-e a drivert, ezt ki kell pipálni, igen!. A rendszer újraindítása után már csak az alap windows drivert fogja feltenni a W7 vagy felkiálltójeles marad.... Ezután jöhet a relatek driver install....
Miután kész az installáció, újraindítás és a hangeszközöknél (vezérlőpult) a tulajdonságoknál lesz olyan beállítás, ahol a kimenet formátumát lehet beállítani... Azt 96kHz, 24bit-re kell. Ezzel visszakapja (valamilyen okból) a dinamikáját a hang. A többi fülön kiemelések meg hasonló "hangjavító" funkciókat ki kell kapcsolni, az az erősítő dolga legyen...
Én ezt Onkyo és Pioneer erősítővel kipróbáltam, használtam... bevált és jól működött... Gyanítom neked sem kell W7 reinstallt csinálnod...
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- OpenMediaVault
- iPhone topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest