Hirdetés
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tupacamaru
veterán
THX mindenkinek a segítséget, már sikerült egy Mesék menüt létrehozni.
Még annyi lenne a kérdésem hogy meg lehet oldani, hogy ha rányomok a Mesék-re akkor ne egy listát dobjon fel, hanem mondjuk x darab borítót lehessen látni? Úgy könnyebb lenne a választás, mit így egyesével lépkedve. Jelenleg Aeon Nox-al megy a dolog. -
tupacamaru
veterán
Lehet olyat a Kodi-ban hogy úgy szedje össze a filmeket hogy megmaradjon a mappa struktúra?

-
tupacamaru
veterán
Win 8.1 és Kodi van a gépen. Be van állítva hogy altassa el a vinyót ha nem használja, de néha felébreszti. Nem tudom miért. OpenELEC is el tudja altatni a vinyókat? Három vinyó lesz a gépben de csak egynek kell folyamatosan mennie, a másik kettőnek meg kellene állnia ha nincs használatban.

-
tupacamaru
veterán
Úgy néz ki hogy hamarosan én is építenék egy gépet. A cél az alacsony fogyasztás mert folyamatosan menne és az 1080p-s .mkv videók lejátszása. Egyelőre a TV saját hangszóróján. HDMI kábellel lenne összekötve a TV-vel. Win7+KODI-ra gondoltam. Alaplapra Asrock Q1900-ITX-re gondoltam. Irányitásra pedig jó lenne egy bill+tapipad kombós cucc vagy távirányitó? Linux-hoz sík hülye vagyok.

-
tupacamaru
veterán
THX mindenkinek a választ.

Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby rádiós topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
- Synology NAS
- Witcher topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Elden Ring PS5 játék
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Még 1x nekirugaszkodok akkor.