- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
-
LOGOUT
Minden ami HTPC, legyen akár hardveres akár szoftveres kérdés!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolaas
senior tag
válasz
tupacamaru #33528 üzenetére
Nekem pontosan így van. Aeon Nox felület, és kiraktam 1 gombot " Gyerekek" felirattal, almenübe pedig Video, kép, zene pontokkal. A főmenün nem aktiv a gomb csak almenüből tudják indítani. viszont, ha Filemanager mód van beállítva, ott nem tudja a folytatást a filmeknél, csak fájl módban. Azt mondjuk még nem néztem, hogy ha a "folyamatban" gombot is kirakom almenübe, akkor mit csinál.
No meg én visszaraktam az utolsó XBMC-t ( Gotham), mert a távom érdekes dolgokat művelt a Kodi-ban és meguntam, h hol jó hol nem...Más: melyik kiegészítőt használjátok filmekhez, ami tud magyarul is? Nálam a Port.hu van fenn, de pl Rio, Rango, Hupikék törpikék, Jégkorszak részek közül nem talált semmit sem...
-
kovy79
őstag
válasz
Jah, hogy az bonyolult? Napok, hetek kérdése és a gyerkőc gyorsabban fogja kezelni, mint te!
Akkor én is azt ajánlanám, mint harylmu, bár én nem tudom, hogy az Aeon Nox-ban ki lehet e tenni mappát a főmenübe. A gyári felületen tuti nem. -
Froclee
őstag
válasz
pl a meséket külön mappába rakod és főmenüben csinálsz egy mese menüpontot az nem jó? alap skinben nem lehet tudtommal menüpontot csinálni, de pl aeon nox-ban igen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Mi is az a HTPC?
- Router gondok
- iPhone topik
- ASUS routerek
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iOS alkalmazások
- Elektromos autók - motorok
- Call of Duty: Warzone
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Nintendo Switch Oled Zelda Edition
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest