- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Nodes of Yesod
azok a játék zenék... agyam eldobom... a hetekben a race ace zenéje szólt az agyamban, meg a nodesé
arra gondoltam, hogy lementeném wav-ba a csatornákat külön-külön, majd keresnék valami mp3/wav -> mid konvertert majd variálnék vele picit (reason)
az a rengeteg klassz game, meg zene... hihetetlen volt
volt egy music nevű progi, 3 nótát tudodd, egy beatles, egy wham és egy yazoo nótát tolt, közben klassz animációval, órákat tudtam hallgatni ezt a három számot gyerekként
nomeg mostanában is lement párszor ez a három szám.... az eredetijüket nem ismerem, csak a Beatles-t de az is jobb így kockábalegnagyobb az enterprise, de jól elbaszták sajna, mekkora lett volna ha a vezetés nem kúrja el, talán eljutottunk volna oda ahol ma az amiga van
-
vedini
őstag
sajna odaadtam uncsi tesómnak (lehet visszakérem mert csak porosodik nála)
egyébként marha nagy szívás volt, a magnós téma,
mindig is szerettem volna floppy-t, de túl drága volt, ha akkor lett volna, lehet ma már programozó lennék
a bővítést (512kb) a catridge helyére kell rakni, sokat dob rajta a gyakorlatban?
gépi kódu prgramozást csináltál már? -
neduddki
nagyúr
HI!
KOsoznom de nem hinem hogy a lassan 15-20 eves hazettaim kitunoen uzemelnenek meg, meg aszt se tom gol vannak, /elveszve:- (((/ meg itthon se orulnenek ha a gyonyoruen kimunkalt konyveloprogik-rol vissza ken ulni a regi sajat penztarkonyvemre, meg nehezen vennek a 733-as p3ak cserejet a 4mhz-re:- )))
de relikviank jo lesz nem hinenm hogy agykran akarom hasznalni:- )))
De ah amar itt tartunk, az enymenk votl egy ojajn kmmmm ''kompatibilati'':- )) problemaj hogy nem minden tv-vel vot hajlando mukodni, a mukodes emg ment is rajta de a jatekprogikab mar be is halt, ha kihuztam az mazzagot a tv felol akkor egybul rendeb vot minden...:- ((( nektek ne vot ijen bajotok???
amugy nalunk egy citizen 120d-val uzemelt, meg egy 60 perces kazi egyik oldalara vegig a pezntarkonyv progi volt felveve igy ne kelelt ossze vissza tekergetni csak avegen vissza:- )))
duv
neduddki
mod: hmmmmmmmm vannak arak:- )))
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assetto Corsa EVO
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- GAMER PC : RYZEN 7 2700X / GTX 1660 SUPER / 16GB DDR4 3200MHz / 512GB NVMe + 500GB HDD
- AMD Ryzen 9 5900X/Radeon 6800XT 16GB/32GB DDR4 RAM konfig eladó
- Gamer Gép - GIGABYTE B760M , i5 12400F, 32GB DDR4, RTX 3070, 1 TB M.2 SSD, 850W
- Garis Gamer Gép - ASUS B860M-A WiFI, Ultra 5 245KF, 32GB DDR5, RTX 5070, 1 TB M.2 SSD, 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman N4 Plus FSP 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest