Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Boldog Zoltán Napot!!!!!
-
tildy
nagyúr
Kedves Zoltán
Ma feladtam egy rendelést, a kedvenc ksi egeremre (creative 3000), csak tudni szeretném majd, mikorra várható az érkezése
Ja és előre is Boldog Zoltán napot -
Woodslave
félisten
Level Up!
Guga, amúgy én is látok olyan izgő-mozgó, mikroszkópikusnak tűnő dolgokat, ha az égre nézek... Vajon mi lehet? -
erdeya
senior tag
Off topic n+1
Azért itt egy upicsek a marhaságnak -
RIV
tag
Nekem télen szokták mindani, hogy Zoltán.???
FáZol-tán? -
zsiga667
addikt
Érdekes. Engem a tesitanár hív néha Zoltánnak oszt' mégse örülök neki.
-
Woodslave
félisten
Engem csak a feleségem, ha valamiért mérges.
-
_az
senior tag
folyton csak gondolkoznánk...
há tútótu'!!! rátótu'!!! -há tútot... rátót... -
Szőrös
veterán
Béláim az Úrban tútótuk,tútótuk a házat !
Mi lenne ha mindenki Béla lenne ? -
Jester.c
aktív tag
Engem Jesternek hívnak.
A feleségem szokott Jesternek szólítani, a neten Jester vagyok, és a családtagok pedig Jesternek hívnak. A munkahelyemen Jester a nevem, a fősulin pedig hol Jester hol pedig Jester-ként emlegetnek.
Az Anyámék és a testvéreim nem hívnak sehogy (nálunk nem szokás senkit nevén nevezni, ami egy picit zavar)
Szerintem találó lehet a nevem -
Erről a topicról egy Laár András vers jut eszembe:
De szeretnék
De szeretnék Lajos lenni,
Nem pedig Béla, aki vagyok
Hanem Lajos -
anulu
félisten
...engem sem. ez mondjuk érthető is, mivel Tamás a keresztnevem.
általános iskolában elneveztek Lütyőnek. az anulu nevet húgomtól kaptam a ''Kincs, ami nincs'' című fil után
baráti körben senki nem hív sem Tamásnak sem Tominak. az első jó is, mert idegrohamot tudok kapni tőle. csak úgy viselem el, ha a vezetéknevemmel együtt hallom. van olyan ismerősöm, akivel ismerjük egymást 4-5éve, de nemrég tudta csak meg, mi a keresztnevem
ha nagyritkán matáv vonalon keresnek itthon, szüleim és húgom is tudja, hogy ha anulut keresik, az én vagyok
a nick-emnek azért örülök, mert én választottam, és ez így jóés mióta netezek (kb ~9éve), azóta ezt használom
-
launcser
senior tag
guga által felvetett probléma télleg valós és néha elég idegesítő tud lenni
talán nem is az hogy keresztnevén szólítsák az ember, hanem azt hogy van 200 neve valakinek, különböző társaságokban
gyakran van olyan felhívok valakit, és bemutatkozok hogy x vagyok, erre rákérdez, y, te vagy az? hang alapján. nehéz követni ha az embert minden baráti körben máshogy szólítják
főleg ha azok elkezdenek keveredni
keresztnév egy érdekes képződmény -
Pötyi
őstag
Engem is mindenki uramnak hív, pedig én ELVTÁRS vagyok!
-
guga
Közösségépítő
Hja, azt a lehetőséget véletlenül kihagytam, hogy mint éhes madárfiókák a fészekben, lakatért ácsingóznak a fórumozók, akik eme topik megléténél hatalmasabb problémával még nem találták szembe magukat
-
Wolverine
félisten
maestro, átérzem mély fájdalmad...
-
DragonR+
aktív tag
A topikcímre reagálva elárulom, hogy engem sem.
A különböző becenevekkel élnek, még akkor is ha másfél perce ismernek csak.
Nemigennagyon szeretem.
De sebaj.
Sőt nekem van egy Gábor nevű bátyám, tehát a Gáborra is hallgatnom kell, mivel sokan összekevernek minket.
Na mindegy.
Ez az ő <moderálva - by magam>ük.
Na, szóval a Gáborra is hallgatok, sőt a Gázolira valamint a GávagyZolira.
Sőt az Istvánra is hallgatnom kell, mert apám István s az emberek kötelező dolognak tartják, hogy a családban az egyik gyerek az apja nevét viselje.
Elég sokoldalú vagyok.
[Szerkesztve] -
Flashy
veterán
szóljatok Zemnek és Zemnek hogy zárják be a topikot
-
Vangelis
félisten
engem mindenki a keresztnevemen szólít....meg uramnak, a taknyos beosztotjaim
De a főnököt még eltűröm, habár az csak az állomáson van
De a Gyula bácsit is elfogadom. -
tildy
nagyúr
Szia guga, izé Zoli.
Én már megszoktam hogy gugának hívlak, telefonban én mindig a rnedes nevem használom, hisz nekem így logikus.
(Mellesleg én a sajátomnak örülök, hiszen végre olyan név, amit én akartam magamnak, másrészt talán a fórumon annyi nevet mejegyezni , jáj, sok lenne.Nickkel könnyebb.) -
VladimirR
nagyúr
-
I_Am
veterán
Guga maradjon vagy inkább majd a blog-ban írod le a dolgot?
-
faster
nagyúr
Én márklár vagyok, és tele van a márklárom a márklárjaitokkal.
-
Waterman
aktív tag
Éngem sem,de ez jól is van így,mert ha néha így szólítanak azt nemszeretem,vagy csak furán hangzik mert ritkán hallom.Viszont ha bemutatkozom akkor teljesen természetes,hogy Zoltánt mondok.
Anno csodálkoztam,hogy a freemailon tudok zoltaan néven fiókot csinálni,azt hittem ezt már a druszáim kilőtték elöttem.
Igazából én is Zoltán vagyok -
_Volkovy_
nagyúr
Engem se hívnak Zoltánnak,ez hogy lehet?
-
guga
Közösségépítő
válasz
parandroid #5 üzenetére
Mert mindenkinek adódhat ezzel kapcsolatos megjegyzése és hozzáfűzni valója, valóban személyesnek tűnhet, de szerintem kellemes téma. Ha mégsem, akkor meg delete
-
BlackWoOd
aktív tag
Esetleg változtass nick-et (Zoltánra), akkor legalább itt Zoltánnak hívnának!
De az is lehet, hogy az igazi neved kéne ''höhhhnyeee''-re változtatnod, ha már egyszer úgyis mindenki rádismer ez alapján. -
norbiphu
őstag
Engem meg mindenki Norbinak hív
.
-
Viktor77
titán
Engem se!
-
guga
Közösségépítő
Zoltán a keresztnevem, de sem a szüleim, sem más családtagjaim soha nem neveztek még a nevemen. Legalább is nem jellemző, mert nem emlékszem rá. Általános iskolás korom óta mindig volt rámragasztott becenevem, aminek köszönhetően ellényegtelenült a keresztnevem.
Apám fiamnak hív, anyám is de néha azt mondja kicsi fiam. De semmi Zolikám vagy valami más egyéb.
A nejem apócnak hív, a fiam apának, a kisebbik fiam (másfél éves) ádá-nak.
Apósom nem szokott megszólítani, rögtön a témával nyit, de néha nagy ritkán egy fiammal kiegészíti.
De ha a nejemmel vagyok együtt, akkor általában úgy hangzik, hogy na szervusztok.
Általános iskolában bölény volt a becenevem, majd később culi, colos, zsiráf, Jézus, zvoló, zvóla és barna beceneveket aggattak rám. Később a családon belül gugányó lettem, ami lerövidítve guga lett.
A mai napig gondban vagyok, hogy ha a telefont felveszem, akkor hogyan mutatkozzam be, mert tudnom kell ki milyen néven ismert meg. Ha azt mondom guga vagyok, akkor hja szia zvoló te vagy az? Ha azt mondom guga, akkor hja te vagy az zvoló? Ha csak simán azt mondom höhhhnyeee, akkor egyből rám ismer mindenki
Szóval igazából Zoltán vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-beszámítás! Számítógép PC Játékra! I3 14100F / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest