- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Retro: 3dfx Voodoo 2 SLI
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
szika87
aktív tag
Sziasztok! Gondoltam jelzem hogy az elmúlt hónapokban szerintem nagyon sokat fejlődött a YUZU switch emulátor, simán játszható már rajta a Luigi's Mansion 3, Mario Odyssey, Mario Origami King, ezek bőven 45-60fps-el mennek az én configomon biztos reszeltek a többin is én most csak ezeket néztem (Astral Chain néha kilép és vannak fps droppok de játszható, arra várok hogy ezt megcsinálják stabilra végre
) . Valamint az RPCS3 playstation 3 emulátor is fejlődött vagy csak én nem néztem egy ideje rá, simán megy rajta 60fps-el amikkel eddig küzdöttem, pl Dante's Inferno, Shadows Of The Damned, Persona 5, Kingdom Hearts HD 1-2, Ratchet and Clank tools of Destruction. A nagyokkal szerintem még mindig játszhatatlan egyelőre (Pl god of war, uncharted, last of us) de arra ott van a ps3 konzol a polcon 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Hardcore café
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Elképesztő sebességre képesek a Micron közelgő, PCI Express 6.0-os SSD-i
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Bontott 0perces STARLIGHT MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 256GB Gar.: 1 év APPLE gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) . Valamint az RPCS3 playstation 3 emulátor is fejlődött vagy csak én nem néztem egy ideje rá, simán megy rajta 60fps-el amikkel eddig küzdöttem, pl Dante's Inferno, Shadows Of The Damned, Persona 5, Kingdom Hearts HD 1-2, Ratchet and Clank tools of Destruction. A nagyokkal szerintem még mindig játszhatatlan egyelőre (Pl god of war, uncharted, last of us) de arra ott van a ps3 konzol a polcon