Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ngabor2: Nyugodj békében Bordoi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
létezik olyan xbox 360 emulátor ami jól működik?
-
YOZ
tag
Nekem egy olyan ember aki MAME fan és minden játék, még a 3d-s játékok is kifogástalanul működnek nála, mert volna pár kérdésem.
-
sagit
veterán
közben megoldódott
ha valakit érdekel hogy lehet gamepad-dal egeret vezérelni, írjon... -
sagit
veterán
sziasztok
vettem egy rumblepad 2-t.. és win alatt az egeret az egyik analóg karral szeretném vezérelni de nem találtok progit hozzá...
valakinek ötlet?
pü-t küldjetek mert lehet elfelejtek visszajönni

-
bojan
tag
válasz
butcher eu
üzenetére
[link] <-- itt találsz emut ami viszi. hát a gépigénye az nem alacsony, de játéktól is függ.
-
butcher eu
senior tag
sziasztok
milyen emulátort ajánlanátok nekem, ami viszi a ps 2 játékokat. és hogy hogyan működik, mi kell hozzá, gépigény, rendszerkövetelmény stb.
minden hsz.-t előre köszi -
csizzah
aktív tag
Hi everyone,
Úgy látom a MAME topik nem igazán pörög, ezért megkérdezem itt, nem szokott valaki neten játszani MAME+Kailera formációval?
Üdv.
-
fradi81
veterán
itt vannak emulátorok és egy halom játék.
-
Osiris
őstag
ÜDV!
ARTIFEX Commodore +4 emulátorton próbálok játszani a Bosszú című szöveges kalandjátékkal, de a hosszú ékezetes karakterekkel gondban vagyok, mert nem tudok pl. ó-t írni, így játszhatatlan a játék.
Van esetleg valaki aki tudja, hogy lehetne a magyar ékezetes karaktereket az emulátorban előhozni? Fontos lenne!
THX előre is!
-
tupacamaru
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Nem tudom. A bétát le lehet tölteni, csak regisztrálni kell.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
tupacamaru
üzenetére
Oks, kösz, de nekem a D3D lenne a lényeg.
Akkor még várok, MS VPC 2007 mikor jön ki? -
tupacamaru
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Szerintem nincs benne D3D. Én a Vistával küzdök és más fórumon írták hogy az effektek nem működnek. Tapasztalatból mondom hogy jobb a VMware.
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
tupacamaru
üzenetére
A beszerzést megoldom
, de ha abban sincs D3D támogatás akkor felesleges erőfeszítés, a Shogo magyar verziója miatt kéne Win98 DX6-tal (mert a kedves fejlesztők a 2.2-es verzióhoz már nem voltak hajlandóak portolni a magyarítást
), az meg így is elfut software rendererrel max beálításokkal, csakhát így nincs hardware-es elmosás, és undoirító látványt nyújtanak a kis felbontásű skótkockás textúrák... 
-
tupacamaru
veterán
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Szerintem D3D támogatást nehezen tudsz beállítani. Én is most foglalkoztam a témával, és az emulátorok nem tudnak D3D-t. Az MS Virtual PC 2007 tud majd, de még csak béta van. (A béta sem tud még) Ha van lehetőséged akkor próbáld ki a VMware-t, gyorsabb, kevesebb erőforrás.
-
VaniliásRönk
nagyúr
A M$ Virtual PC Emulator úgy tűnik megfelel, bár ahogy elmézem ''hardware-es'' D3D támogatást a virtualis S3 Trio nem nyújt, de talán át lehet állítani.

-
VaniliásRönk
nagyúr
Szügségem lenne egy PC emulátorra Windows XP alá (használni fogom tudni csak nem akarok keresgélni meg kísérletezni), amire tudok Win95 OSR2-t telepíteni, ill. ami képes valamilyen D3D kártyát emulálni, hogy mégis kinézzen valahogy a game. Kösz.

[Szerkesztve] -
YOZ
tag
Hali. Van egy olyan problémám hogy elég sík vagyok a ''MAME32 Plus!'' progihoz.
Leszedtem hozzá a Virtual Fighter 2-őt és csak a háttér jön be, meg megy alatta a hang.
Mit kell tennem állítanom ahoz hogy pikk pakkul mennyen? Ha valaki ért hozzá segítsen kössz előre is. -
örök kezdő
csendes tag
Sikerült nem tudom mi és hogy de megy a játék a gépen Tök lo Kösz mindenkinek.
-
L3zl13
nagyúr
A vezérlő beállításnál ki lehet választani egy olyat, hogy digital + mouse, de nem tudom, hogy ez mit takar, és hogy úgy vezérli-e ilyenkor a játékot, mint egy PC-s FPS.
Ez utóbbihoz nyilván a játéknak is támogatnia kell ezt a lehetőséget, és nem tudm PS1-es játéknál ez meg van-e oldva... -
örök kezdő
csendes tag
-
tothbe
addikt
válasz
örök kezdő
üzenetére
jóvanna, csak nagyon vicceset irtál.

Azért remélem nincs harag, amúgy psx emulátor vagy playstation emulátor a ''hivatalos'' neve. Mindig azt kell a nevébe irni, amit emulálni(utánozni) akarsz, nem pedig, amiröl akarod.
-
örök kezdő
csendes tag
Sajnálom hogy gondot okozok csak segitséget kértem sajnos nem vagyok tökéletes de hülye sem én még nem tanultam az iskolába sajnos,de érdekel és szerertek vele vacakolni a gyerekeim valoszinüleg többet tudnak mint én de ezt nem mondom meg nekik!!!Kösz a tippeket megpróbálom bocs a tudatlanságomért háta vannak rajtam kivűl tökéletesnek született emberek
Köszike!!!! -
L3zl13
nagyúr
válasz
örök kezdő
üzenetére
Jobb PS1 emulátorok:
ePSXe : Legjobb és legszebb, ha sikerül jól belőni az adott játékhoz, ami elég nehéz. Hardveres gyorsítást használ, tehát akár szebb is lehet, mint az eredeti játék! [link]
pSX Emulator : Elég jó a kompatibilitás, de csak szoftveres emulációra törekszik. Egyszerű beállítani. [link]
VGS: Jó kompatibilitás, csak szoftveres és nincs snapshot. Annó fizetős volt, de már rég nem fejlesztik. Nincs weboldala sem... Szintén egyszerű a használata. -
örök kezdő
csendes tag
Ne haragudj nem tudom mi a ''becsűletes neve vittem Playstation játékok és az szeretném a számítogépen játszani/nem is annyira én inkább a gyerekeim/azt mondták van valami progi hozzá amivel lehet?
A hütővel probálkoztam de nem tudom hova kell a sz.gépnél ''bedugi'' van ötleted 
-
tothbe
addikt
válasz
örök kezdő
üzenetére
pc emulátort?
Milyen eszközröl gondoltad emulálni a pc-t? tv-röl vagy hütöröl? 
-
örök kezdő
csendes tag
Hello! Nem tudnátok segiteni honnan lehet letölteni Pc emulátort még nagyon bána vagyok/szerintem az is maradok/SOS
-
tothbe
addikt
-
Ry0K3N
senior tag
Üdv mindenkinek!
Van egy játéktermi emulátorom vagy mifene egy rakat régi klasszikus játékkal.
A problémám hogy nem tudom az irányítást beállítani. Van a ''Default Game Options''-ban egy
controls opció de ott csak előkészített billenytű beállítások vannak és órákig kell keresgélnem a gombokat hogy mi micsoda. Nem lehet valahogy megoldani hogy én állítsam be melyik gomb hol legyen a billentyűzeten? -
Onizuka
tag
Üdv népek!
Be akarok hergelni egy Sega Saturn játékot, de el kell ismernem h végzetesen béna vagyok hozzá. Van több emu-m is, de be kéne gondolom szerezni hozzá ilyen meg olyan biosokat (8 procis gép!)
Szóval tudna nekem adni valaki egy komplet guideot a témában please? -
Yeti910331
aktív tag
UP! az #57-es és #60-as hozzászóláshoz.
-
Yeti910331
aktív tag
És újabb problémába ütköztem. A Shadow Warrior-t nem viszi a VDMS (SoundBlaster emulátor), de a többivel semmi baja (Blood, Redneck Rampage). Előre is kösz a segítséget.
-
Kolosszus
csendes tag
Honnan tudnék letölteni psx 1 illetve psx 2 emulátort.Már sok helyen néztem de sehol nem találtam.
-
Kolosszus
csendes tag
Szasztok.Lenne egy nagy kérdés.Létezik olyan ps 2 es emulátor ami egyáltalán futtat valamijen ps 2 es játékot.

-
Yeti910331
aktív tag
Helló!
Nekem éppen Dos Emulátorra lenne szükségem. A DOSBox-al már próbálkoztam, de nem jött be, sok játék nem működött rendesen. Valami olyanra lenne szükségem, ami a legjobbak közé tartozik meg könnyen kezelhető is. -
Master Cheaf
csendes tag
Sejtem hogy nagyonbután hangzik a kérdés, de NEEEEEEM TUD VALAKÍÍÍÍÍÍÍÍÍ MŰŰŰŰŰŰKÖDŐŐŐŐŐŐŐ X BOX EMUT!
-
Kuvik
tag
Sziasztok!
Én Xbox alá keresek emulátorokat..
elsősorban Master System, MegDrive, és C64-es emu kellene, na jó amiga is jöhet..
-
AdrianM1
csendes tag
Heloka
nemtodna valaki javasolni egy progit ami szimulalya a LPT portot USB helyett, ami jól jonn a doszos programok nyomtatásának, mivel a DOS programogban csak a LPT portokat lehet állitani.
Koszike. -
BxCiviC
csendes tag
Hi!
Érdekelne, hogy létezik-e müködőképes psx emlátor?
Tudom ps2-höz nincs ilyen, de remélem a jó öreg ps1-hez már tudtak csinálni!
A segitségeteket előre is köszönöm! -
Noxy
veterán
Bővebben: link
Sponsored By GOOLE
Google-->Ps2emu es lás csodát.
-
P.Dude
őstag
HEY.Nekem kéne egy ps2 emulátor sürgősen.Hol lehetne eggyet letölteni??????
-
anulu
félisten
nah, felveszem ennek a topicnak a fonalát, tekintve, h megjelent a PCSX2 0.8 és kezd emberi formája lenni a PS2 gaméknak
éppen a Revenge of The Sith-tel vagyok elfoglalódva, h rendesen fusson, és ne fagyjon szét az ''úszó betűknél''. amúgy az eleje, a LucaArts logós minifilm tök jól megy, és az intróként használt, játékból kivett részletekben is minimális a grafbug!
a GT4 Prologue viszont csúnyán szenved. utánanéztem a progiban, nem támogatja csak a full GT4-et...
ha vki akarja EP3 screenshot-okat tudok felrakni
[Szerkesztve] -
uzsz
senior tag
NNA szóval: Emulátor van, wb van, kickstart van csak nem ok, A kérdésem az lenne, hogy az új amigaOS4- van-e valakinek és emulátorral fut-e. Báár hülyeséget kérdeztem, mert az már nem a 6****-es procikra, hanem a powerpc-kre készül, csak emulálja a korábbi procikat. Látta már valaki ezt működni?
-
uzsz
senior tag
Kellene egy amiga emulátor, amihez ven alapból workbench, stb is, v egy cím ha tudtok. Most valami winUae, v mivel próbálkozom. Csk ehhez külön kell minden ha jól tudom. Az 1200-an használt grafikus rendszernek mi volt a neve? Azt honnan lehet leszedni? Már nem emlékszem a dolgokra régen volt.
-
Ez naggyon jó!
Csak az az egy gond hogy valmai ismeretlen nyelven, alighanem francia

El ne áruld ezt egy franciának, mert rádküldi az idegenlégiót
! -
kepeszt
tag
ps1 emulátort XP alá tudtok ajánlani?
-
Basmacskin
aktív tag
válasz
dilibogarr
üzenetére
igen, a pcsx2 jó kis cucc. Csak ált. már az intrókba belefagy

-
seemannp
csendes tag
http://www.nidocom.hu/~emudelirium/forum/
-
dilibogarr
csendes tag
hali mindenki!
na ugye van ez az emulátor a PCSX2, és nekem is a a problámám mint Supr@-nak hogy nincs bios fájl, viszont van egy oldal ahol asszem egy részletes leírás van. Csak az az egy gond hogy valmai ismeretlen nyelven, alighanem francia, és hát ha lenne valaki olyan kedves hogy lefordítaná és megosztja a nagyközönséggel, szerintem egész hálás lenne mindenki
Bővebben: link -
Köcsög
csendes tag
Én még nem nagyon találkoztam, használható emulátorral...
Szerintem aki XBOX vagy PS2 játékot akar játszani,vegye meg a konzolt!! -
INNUENDO
tag
Hogy működik eza ''Ps2emu'' nevü prog ? A PCSX2vel jól elboldogulok (viszonylagosan
) De a Ps2emu -ban ottvan az a gomb hogy ''Boot CD/DVD'' meg ''Load BIN'' de mindkettő szürke. MIÉÉÉÉRT??????? 
-
ponti_ak
addikt
-
L3zl13
nagyúr
Az XP 32 bites környezet.
Más oka lehet.
Ez a hivatalos homepage: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
Sziasztok! (lehet, nem ide kellene ezért az Off..)

Valaki ajánlott nekem régi Dos-os progikhoz egy dosbox063_v32.exe nevű utility-t de nem tudtam elinditani XP alatt... (''a fájl sérült, vagy...'' üzenettel elszállt - lehet hogy azért mert 32 bites környezetben megy csak? xp-hez láma vagyok..
)
Ha tudtok egy linket, amin van működő verzió, megköszönném.
üdv: ponti_ak -
Supr@
senior tag
Hi!
Sega Dreamcasthez van emulátor, de kell hozzá bios fájl is, azt pedig sajnao nem találok. Nincs véletlenül vkinek? -
Drizzt
nagyúr
Mortal Kombat Deception konzoljai közül valamelyikhez van emulátor? Sajna nem tudom, mikre jelent meg...
-
Sanya
nagyúr
esetleg tud valaki egy olyan emulátort, ami a számológépemet emulálja?
ja a calc?

[Szerkesztve] -
Shape
aktív tag
Esetleg valakinek Dreamcast emulátora?
Tudom hogy nem egy mai gép, de vannak rá, jó verekedős gamák. -
uzsz
senior tag
Azt esetleg tudja valaki, hogy Gamecube emulátor olyan ami működik is
létezik-e? -
peti_sz
tag
Wake up!!
emulátort szeretnék 16biteshez
kösz -
peti_sz
tag
Szevasztok!
Én egy cueclubhoz ( ez egy pool játék ) szeretnék emulátort, azt írja ,hogy ez 16 bites windows alaklmazás...
Tudnátok ajánlani valamit?
Köszönöm -
NForce
csendes tag
Estleg valakinek nincs xbox-RA emuláló?? Mert be szeretném vinni a prince of persian Játékot mert 1 cdre nem fér ki az estra pályákkal és ezért szeretmén x-box-ra. PLs help

-
anulu
félisten
A konkrét indok az, hogy nem indul el nálam a Colin3
Bejön az első kép, ahol kiírja, hogy ''Colin McRae Rally 3'', és ott megáll. 1000 és egy dolgot megpróbáltam már, de egyszerűen nem hajlandó elindulni.
Ezért gondoltam, hogy akkor lássuk az XBOX változatot! Meg is szereztem a DVD-t, de egyszerűen nem hajlandó elindulni. A PS2 emulátor pedig amiatt kéne, mert imádnám a Gran Turismo3-at, viszont amiatt az egy játék miatt nem fogok 60e pénzért PS2-t venni! A játékot akár még boltban is megvenném, de kéne egy olyan emu, amivel megy. -
mert biztos nem tudja pc-re megszerezni, nem tudja letölteni, vagy egyszerüen ez az olcsóbb.
-
anulu
félisten
Na. Sikerült kölcsönkapnom havertól a Colin McRae 3-at XBOX DVD-n. Van is egy XBOX emulátorom, de az istenért nem hajlandó elindítani. Folyamatosan keresi a DVD-t

Emu neve: X-BOX Emu 1.00
WinXP + SP1. Kipróbáltam mind a DVD írómmal (Pioneer DVR-A05), mind a Hitachi DVD-ROM-ommal. Mindkettőnél rossz.
Légyszi help!
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MÉG OLCSÓBB Thinkpad P52s workstation: Core i7 8650U, 32GB RAM, P500 VGA új kijelző / akkumulátorok
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

, de ha abban sincs D3D támogatás akkor felesleges erőfeszítés, a Shogo magyar verziója miatt kéne Win98 DX6-tal (mert a kedves fejlesztők a 2.2-es verzióhoz már nem voltak hajlandóak portolni a magyarítást
), az meg így is elfut software rendererrel max beálításokkal, csakhát így nincs hardware-es elmosás, és undoirító látványt nyújtanak a kis felbontásű skótkockás textúrák... 

Milyen eszközröl gondoltad emulálni a pc-t? tv-röl vagy hütöröl? 

)
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)