Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Zsebszámológépek
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- gban: Meghalt Chuck Norris
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
A konkrét indok az, hogy nem indul el nálam a Colin3
Bejön az első kép, ahol kiírja, hogy ''Colin McRae Rally 3'', és ott megáll. 1000 és egy dolgot megpróbáltam már, de egyszerűen nem hajlandó elindulni.
Ezért gondoltam, hogy akkor lássuk az XBOX változatot! Meg is szereztem a DVD-t, de egyszerűen nem hajlandó elindulni. A PS2 emulátor pedig amiatt kéne, mert imádnám a Gran Turismo3-at, viszont amiatt az egy játék miatt nem fogok 60e pénzért PS2-t venni! A játékot akár még boltban is megvenném, de kéne egy olyan emu, amivel megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gamepad
- Marathon: érkezik a duó, egyelőre csak egy pályán és „kísérleti” jelleggel
- Linux kezdőknek
- Uplay
- Gitáros topic
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M920s SFF / számla, garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- HP Omen 17 QHD 240Hz / RTX 4090 / i7-13700HX / 32GB DDR5 / 1TB SSD! BeszámíTOK
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo Legion Slim 5 Ryzen 7 7840HS 16GB 512GB RTX 4060 OLED 120Hz 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bejön az első kép, ahol kiírja, hogy ''Colin McRae Rally 3'', és ott megáll. 1000 és egy dolgot megpróbáltam már, de egyszerűen nem hajlandó elindulni.