Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- hcl: Asus RT-AC57u unbrick vs TFTP :D
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- bitpork: Ha Isten létezik...
- A szovjet és orosz űrhajózás múltja XXIV. rész
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
A konkrét indok az, hogy nem indul el nálam a Colin3
Bejön az első kép, ahol kiírja, hogy ''Colin McRae Rally 3'', és ott megáll. 1000 és egy dolgot megpróbáltam már, de egyszerűen nem hajlandó elindulni.
Ezért gondoltam, hogy akkor lássuk az XBOX változatot! Meg is szereztem a DVD-t, de egyszerűen nem hajlandó elindulni. A PS2 emulátor pedig amiatt kéne, mert imádnám a Gran Turismo3-at, viszont amiatt az egy játék miatt nem fogok 60e pénzért PS2-t venni! A játékot akár még boltban is megvenném, de kéne egy olyan emu, amivel megy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bejön az első kép, ahol kiírja, hogy ''Colin McRae Rally 3'', és ott megáll. 1000 és egy dolgot megpróbáltam már, de egyszerűen nem hajlandó elindulni.