- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sh4d0w: Nyitlocker
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
sztyui2
őstag
Az a baj mindet láttam már amit linkeltél

De jó ötlet ez az egész. Szerencsére úgy látom van is érdeklődő a témában, szal nagyon úgy látszik nem hal meg a topic rövid időn belül, mint a Raw War.
Egyébként a strobist simán sztem beleférne ebbe a topicba. Nem off-ként, hanem egyben lenne egy strobist topic az emberábrázolással. Szal akár átnevezni a topicot, hogy Emberábrázolás/strobist vagy nemtom
Strobist világítási ABC fordításában egy haverom is részt vett. Amikor kikerült netre, egy délután alatt elolvastam
Én is ajánlom mindenkinek! Sok hasznos kis dolog van benne 
Haristobald pedig szintén alap. Kiss Ákos is sokszor linkelte már a honlapját
Remélem mások számára még újdonság lehet.
Lehet akkor mostmár én is ha ilyeneket olvasok, akkor nem csak elolvasom és továbblépek, hanem be is linkelem ide, hogy más hasznára is váljon
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4515, 100% Akkumulátor
- Playstation 5 kontroller 3 hónap garancia
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia RTX5000 6GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Én is ajánlom mindenkinek! Sok hasznos kis dolog van benne