Hirdetés
-
LOGOUT.hu
emag ügyintéző kapcsolása "hack"
Jótállás, garancia és egyéb szolgáltatások -> Termék javítási ideje / telepítési szolgáltatások -> Milyen stádiumban van a termékem javítása?
Így egyből kapcsolja az ügyintézőt
qltsar fórumtársunknak köszönjük az infót
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
Easybox-ba miért nem ingyenes a szállítás? Hiszen ezt reklámozzák orrbaszájba. És emag által forgalmazott termékről van szó, mégis 640 Ft szálíltási díjat ír a terméknél a weboldal.[ Szerkesztve ]
-
Rodzser Mór
senior tag
Amúgy abban mi a logika, hogy ugyanazzal a regisztrációval weboldalon nem adják meg ezt a kedvezményt, de mobiltelefonos alkalmazásban meg igen?
-
Rodzser Mór
senior tag
Webes felületen lépnék be, emailcím megadással. Ezután kijött az a képiválasztós köcsögség. Ezután jelent meg az ablak, amibe a jelszót írhatom. Ezután is még kétszer jött fel képkiválasztós köcsögség.
Jókívánságaim a kretén fejlesztőknek. Mutatomafakkot, de sünt is sz*rhatnak.
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
A 10ezer Ft feletti ingyenes szállítás az több partnertől+Emag összevontan értendő? Vagy 1 partnertől kell lenni minimum 10ezer forint rendelésnek?
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
Újabban nem küldenek sms-t, ha megérkezett a csomag az Easyboxba? Mert nekem nem küldtek.
-
Rodzser Mór
senior tag
Régebben küldték viberre, most oda sem. Csak emailt kaptam. És van egy csomagom, ami a webes nyomkövetés szerint már tegnap a csomagautomatába került. De erről semilyen értesítést (se sms, se viber, se email) nem kaptam, tehát kódom sincs, amivel ki tudnám venni.
[ Szerkesztve ]
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
Rendelnék emagról csomagautomatába és a csomagátvételkor fizetve bankkéártyával, (ahogy múlt ősszel is).
Most látom, hogy a csomagautomatánál való fizetésre 980 Ft-ot írnak kezelési költségként a megrendelés véglegesítésének menetében. Csak én nem állítottam be valamit, vagy tényleg felszámolnak ezért mostantól (nem tudom mikortól) pénzt?
(Bocs, ha már ez volt téma.)Kiköhögöm fintorogva, nem arról van szó, de ha nem muszáj, akkor nem fizetném.
[ Szerkesztve ]
-
Rodzser Mór
senior tag
-
Rodzser Mór
senior tag
Helló!
Emagnál hogy van ez az elektro hértvége akció?
Azt írja:Vásárolj a promóció termékei közül legalább 2 darabot és a kuponkód felhasználásával 20% kedvezményben részesülsz.
Ez azt jelenti, hogy az adott konkrét termékből 2 db-ot kell venni és akkor lesz rá az X% kedvezmény?
-
Rodzser Mór
senior tag
-
Rodzser Mór
senior tag
Aktiváltam az Geniust.
Ezek szerint elengedik a postaköltséget.Viszont alatta van, hogy max. 15% kedvezményre jogosult vagyok. Van egy "Alkalmaz" gomb, de azt írja, hogy kevés a kosárérték, ellenőrizzem a feltételeket.
Ez nekem nem egyértelmű. Kell oda begépelendő utalvány? És utána kell az "Alkalmaz"-ra nyomni?
De ha így van, akkor minek van ott a kedvezmény mértéke és miért nem inaktív az "Alkalmaz" gomb?
És írják, hogy nagyobb kosárérték esetén érvényes a max. 15% engedmény és nézzek utána a feltételeknek. De hol, vazze?
Nem igaz, hogy nem lehet ezt felhasználóbban megcsinálni.
[ Szerkesztve ]
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz PuffyDog #2799 üzenetére
Tettem még a kosárba, de nem tudom aktiválni ezt a 15% kedvezményt.
Azt írja:
"Az utalvány nem alkalmazható a kosárban található termékekre."Fene sem igazodik ki rajtuk már. Ez van az utalvánnyal kapcsolatos infó oldalon:
Érték:
Kedvezmény akár 15.00 %
kódot:
xxxx-xxxx-xxxx-....
Érvényesség:
Érvényesség utolsó napja: 2024.06.02 - 23:59
Hogyan tudod felhasználni:
akciós termékek esetében is érvényes
más vásárlási utalványokkal együtt nem használható fel
eMAG ajándékkártyákkal együtt, amellyel rendelkezik
több megrendelés esetében
rendelés minimum 12000.00 Ft összegtől
az összes elérhető csatornán keresztül
Érvényes:
A kuponkedvezmény felhasználható az alábbi termékekre:
https://www.emag.hu/label-campaign/genius-deals-2024-05-27-06-02Ez a Genius Deals, ez más mint a sima Genius-os termékek?
Mert a kosaramban 12000 Ft-ot meghaladó, kizártólag Genius-os termékek vannak.
A rongybatekert fszért nem lehet ezt egyértelműen leírni a weboldalon?
Véletlenül sem érthető ez a felhasználónak. Mi a bánat kell még a rendszernek vagy mi a bökkenő? -
Rodzser Mór
senior tag
Köszi.
Kezd letisztulni.Egyébként most rákattintottam, belementem a "Barkács és autó" kategóriába
https://www.emag.hu/label/Genius-ajanlatok-2024-05-27-06-02-Barkacs-gepek-es-kiegeszitok?ref_label_campaign=genius-deals-2024-05-27-06-02_barkacs-es-autoÉs itt a felsorolásokban vannak olyanok, amin nincs kint a Genius Deals címke viszont itt mégis fel van sorolva. Akkor most hogy van ez?
Továbbá a fejlécben ez van:
* és ** megcsillagozva.
Viszont a * és ** csillagra ezen a weboldalon nincs magyarázat, leírás.Slendrián, pongyola az egész.
Ezt átnézi valami hozzáértő felettes? Szerinte ezek így jól vannak?[ Szerkesztve ]
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz Benhill #2811 üzenetére
Így, ahogy mondod.
Ha nincs aktiválható kedvezmény, akkor mi a francnak van kint a megnyomható/aktív gomb az Alkalmaz-ásra?
Ha pedig van ilyen extra kedvezmény, akkor miért nem aktív önmagától a kedvezmény, miért kell gombot nyomogatni hozzá? Agyrém!
A mostani
"Az utalvány nem alkalmazható a kosárban található termékekre."
helyett azt kéne kiírni, hogy egyértelmű legyen pl.::
"Az utalvány nem alkalmazható a kosárban található termékekre, mert nem tartalmaz Genius Deals kategóriába eső termékeket."
Máris tisztább lenne a kép.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Jófogás tapasztalatok
- Gmail
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest