- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LionW
tag
Ilyet sem láttam még, posta csomagpontra rendeltem 2 terméket(2 csomagban küldték valamiért 12 perc feladási különbséggel), mind 2 csomag vissza a feladónak miután leért ide a városba, mondván "ismeretlen címzett"...
-
tahepa
senior tag
válasz
Silentfrog #148 üzenetére
Sajnos megfordult a trend. A megrendelő-vásárló alkalmazkodik a futárhoz-szállítóhoz.
Rendelsz valamit akkor legyél otthon egész nap ( hűtőt nem kérek munkahelyre ha már egyszer otthon akarom használni) mert infót nem kapok az érkezésről ..még most sem amikor már minden PDA-n van rögzítve.
Nem egy esetben vártam a küldeményt és nem jött ..csak egy értesítés hogy nem voltam elérhet vagy otthon....és fussak a rendelt cuccaimért köröket főleg ha már előre ki is fizettem.
Szóval mostanában nem a szolgáltató van a megrendelőért hanem én menjek le kutyába , alkalmazkodjak és persze fizessek. Ennek így kell lennie?
Megoldanám én a szállítást ha lenne választási lehetőségem , de nincs. -
Silentfrog
veterán
Szerintem az elég nehéz lenne megoldani hogy a liftes házba X összegért a nem liftesbe másik X összegért esetleg a nem liftesbe az ötödikre vagy a földszintre kellene kiszállítani, az se mindegy azért. Magánházakba is általában csak az utcai kapun belül viszik ki a cuccokat, max ha jó fej a futár akkor hátratalicskázza a hátsó melléképületbe 100 méterre az udvarba.
Az 5000 ft meg akkor is annyi ha csak neked vinné, most azt látod hogy tele van a kocsi de ha nincs tele akkor se kapod sokkal később a csomagod mind ha tele lenne.
A gázolaj, az órabér/járulékok a jármű kopása akkor is szinte ugyanannyi mindha csak neked vinné ki a megrendelt árucikkedet.
Ha meg nem vagy otthon még egyszer kiviszi neked a futár a cuccot, árában.
Nem védek senkit, saját tapasztalatot írok. -
tahepa
senior tag
válasz
Silentfrog #144 üzenetére
Egy darab hűtőről van szó 67 kg +csomagolás amit normális méretű lifttel kell eljuttatni a vásárlóhoz.
Lépcső 2 azaz kettő fok normális magasságú. Korlát (kapaszkodó) van...de minek ehhez a észvesztő magassághoz...
Tehát 5000 ft-ért kivisz címre , beteszi a liftbe , kiveszi a liftből és kábé másfél métert megtéve ( csúsztatva a csomagoláson - nem megemelve) átadja a vásárlónak.
Természetesen a szállító jármű fullon megpakolva gépekkel...tehát nem egy darabbal közlekednek.
Nekem 5000 ft-ért csöppet többet kell dolgoznom....tudom ez az én dolgom.... -
kissdani
senior tag
válasz
Silentfrog #145 üzenetére
Én felhívnám telefonon kérném azon nyomban vissza a pénzem, felmenne a pumpa az biztos..
-
Silentfrog
veterán
válasz
Silentfrog #99 üzenetére
Folytatás e digi. Fogyasztóvédelem válaszolt , hogy bár a termék ki van fizetve, és nem is elárazott termék, akkor se tudnak ráhatni a cégre hogy kiküldjék 2 hónap után se,menjek bírósághoz, sajnos ők ebben nem tudnak segíteni. Indoklás nincs.
Pénzem 2 hónapja az ediginél árút nem küldik,a fogyasztóvédelem meg nem tud semmit tenni.
-
Silentfrog
veterán
Kiszállítani is szoktam egy nagyobb barkácsáruháznak. A kiszállítás díja csekély 2500 ft egy kisvároson belül. Az egy raklap (800kg) terméket ami 60 darabból áll úgy gondolják a vásárlók hogy ennyiért fel is visszük a harmadik emeletre. . Szoktam mondani hogy megegyezés tárgya , 10-15 ezret szoktam elkérni érte, pluszba. Erre az a válasz hogy nem is olyan nehéz mi kerül ennyibe. Én meg mondom hogy egy szállító cég ezt 50 ezerért tenné meg illetve hogy ha nem nehéz akkor menjen fel és le ő hatvanszor csak üresen, ne is vigyen semmit próbálja ki.
Én nekem nem egy hely / emelet van naponta hanem néha 5-6. -
Brian667
csendes tag
500k fölött szerintem nem visz ki senki utánvétes csomagot. Legalábbis régen így volt.
-
GZoli7
senior tag
Úgy látom, hogy pontosan leírják, hogy mit vállalnak és ez mennyibe kerül. Te másoltad.
fordítsuk meg a kérdést.
Te mit vársz, fűszoknyás lányok vigyék ki?
Abban egyetértek, hogy lehetne valami komolyabb szolgáltatás is, de annak komolyabb ára is lenne és kérdés, hogy mennyien választanák.
Lehet találtál egy piaci rést... -
8
senior tag
válasz
david368 #139 üzenetére
Az emag egy piactér, sok cégtől vehetsz árukat az emag oldalán.
Ha közvetlenül az emagtól veszed, akkor megbízható.
Bármilyen webshopnál, nagyobb összegű előrefizetésnél (is) érdemes részletesen elolvasni az ászf-et mielőtt megnyomod a fizetés gombot, különösen a kártyás fizetés, a pénzvisszatérítés, visszaküldés, garancia ügyintézés, stb feltételeit és időbeliségét, határidőket. Különösen, hogy neked belefér-e adott esetben az ászf szerinti időben legrosszabb forgatókönyv, hogy visszakapd a pénzed. -
david368
aktív tag
Sziasztok!
Vegyes tapasztalatokat olvasok az EMAG-gal kapcsolatban, merjek rendelni tőlük? Kártyás fizetés webshopon keresztul lenne, nagyobb osszeg (kb 800k), tv+mosogep+ porszivo. Mit gondoltok mennyire megbízhatóak?
Köszönöm elore is! -
-
GZoli7
senior tag
Mivel gyakorlatilag a 25/1998 (XII. 27.) EüM rendelet és annak a mellékleteiben foglaltak vannak leírva, így teljesen jogosnak tűnik.
Azért megnézném, hogy szaladgálsz fel 40-50kg teherrel a lépcsőn, naponta többször is.
Ha meg 4 emberrel kellene jönniük, akkor meg az olyan szállító autó és melósok díját nem akarná senki kifizetni. Nem 5000Ft lenne, hanem akár a többszöröse. Ráadásul ezek szerint rendesen tájékoztatnak is előtte... -
tahepa
senior tag
Hűtő házhozszállítás ~5000 ft-ért...
Idézet a szállítást végző cég ismertetőjéből :
"...Egyéb információk:
- 80 kg feletti terméket lépcsőn kollégáink nem szállíthatnak
- Ha az ingatlan és a szállító járművel megközelíthető legközelebbi parkoló között több, mint 30 méter távolság van, úgy a terméket a szállító autónál tudjuk átadni
- Az ingatlan megközelítése a küldemény kézi mozgatásával az útviszonyok miatt nem lehetséges, vagy munka, illetve vagyonvédelmi okok miatt kockázatos, úgy a terméket a szállító autónál tudjuk átadni
- Lépcsőn történő szállítás esetén a lépcső bármilyen okból balesetveszélyes (pl. nincs korlát, a lépő felület, lépő magasság eltér a szabványostól, lépcső felülete csúszós stb…), illetve amennyiben a lépcső adottságainál fogva (szűk, a küldeménnyel nem lehet elfordulni, az elforduláshoz a küldeményt derékmagasság fölé kellene emelni stb…) alkalmatlan a biztonságos szállításra, a lépcsőn történő szállítást kollégáink megtagadják.
- Kérjük a kiszállított termék csomagolásának épségét átvétel előtt vizsgálja át!
- Felhívjuk szíves figyelmét, hogy sértetlen csomagolás alatti sérülések és hiányosságok esetében a kereskedővel kell felvennie a kapcsolatot..."Csak én érzem hogy ez már azért nonszensz ? Ki van fizetve a szállítás és arról szó sem volt hogy ballerinának készülő kislányokkal végzik a szállítást...
Jelzem a szállítási opciónál más lehetőség nincs....és mintha lett volna valamilyen törvény a leváltandó készülék ( veszélyes hulladék) elszállítási kötelességről...jelzem erre vonatkozó választási lehetőség sincs -
Jamby18
senior tag
Köszönöm a segítségeket
-
Jamby18
senior tag
Sziasztok!
Tavaly nyáron rendeltem az Edigitaltól 2 terméket.
Akkor EasyBoxba ingyenesen kiszállították és átvehettem (Debrecen MOL kút).
Most viszont szomorúan látom, hogy ez az opció 590ft.
Ez most már akkor nem ingyenes? Vagy csak bizonyos termékeknél? -
-
0xmilan
addikt
-
pn4hvq
senior tag
válasz
Bigmasterl #124 üzenetére
Telefonszám: (06 1) 885 5500
Vagy rákérdezhetsz FB Messengerben, szoktak válaszolni (hogy hasznos vagy sem, az más kérdés, de telefonon ugyanezt fogják mondani).
-
omfgk
veterán
válasz
Bigmasterl #124 üzenetére
https://www.emag.hu/help/kapcsolat/
-----
Egyébként ez mehetne egy összefoglalóba is. Nem is kell más oda. Csak a telefonszám.Az ügyek nagy részének úgy is ez lesz a vége. Bármennyire is fél mindenki az ügyfélszolgálattól (legalábbis ez a tapasztalat a BB topik alapján), ők tudják megoldani a problémákat.
Email-t hanyagolnám az emag esetén. Szeretnek az ilyen megkeresések elveszni a rendszerben.
Ha a telefonos válasszal nem vagyunk elégedettek akkor meg újra meg kell próbálni csak egy másik ügyintézővel. Ha kezdőt fog ki az ember akkor simán kaphat olyan választ ,hogy ezt meg azt nem lehet elintézni...
De legalább van egy majdnem egész nap és egész héten elérhető magyar nyelvű call center. Ami manapság már-már piros pont.
-
Bigmasterl
tag
.
-
=Mentor=
őstag
válasz
South Velen #118 üzenetére
Tényleg egyre több jel utal arra, hogy az Edigital mint külön oldal meg fog szűnni, addig meg marad a fejetlenség...
-
0xmilan
addikt
Nekem most tunt el egy visszakuldesem. Csutortok este raktam be easyboxba, aztan napokig nem kerult a kovetkezo stadiumba, amit gondolom akkor kene kipipalnia, amikor leadom. Aztan most frissitettem a tabot es azt mondja, hogy "Nincs folyamatban lévő visszaküldési kérelmed". Videom van rola, hogy berakom az easyboxba es razarom a kis ajtot.
Piszkaljam az ugyfelszolgalatot vagy az egesz IT rendszeruk omlott ossze es remenykedjunk, hogy egyszer csak helyreall? -
motosiese
csendes tag
Sziasztok!
Másnak is kiürült a vásárlási utalványok, termékgaranciák rész az E-mag profiljában?
-
Sziasztok!
Emag gariztatáshoz minden tartozékot vissza kell küldeni, vagy elég magát a szerkentyűt?
Igazából megvan minden, csak egy autós kamráról van szó, aminek a kábelei szépen el van vezetve autóban, és nem szívesen szedném ki, majd vezetném el ezt újra. -
zoleeno1
veterán
válasz
MittuDomain_ #107 üzenetére
Ennyi
-
pn4hvq
senior tag
válasz
Silentfrog #99 üzenetére
Én hasonló helyzetben az eMagnál ezt tettem és meg is kaptam a terméket az olcsóbb áron:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Gigantikus leépítéssel építené újra az Intelt a cég új vezére
- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Politika
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Asus Tuf Gamer PC. AMD Ryzen 5 3600/GTX 1080 Ti 11 Gb/16 Gb DDR4/500 Gb M2
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- 230 WATTOS GIGABYTE AORUS 15P KD TÖLTŐT KERESEK!
- ASRock B550M-ITX/ac
- Huawei AF23 4G USB modem / stick megosztó 300 Mbps WiFi router - Új, dobozos, hibátlan
- Shin Megami Tensei V dobozos Nintendo Switch játék - Új, bontatlan, fóliás
- Garmin nüvi 55LM GPS navigáció - Közép-Európa 22 országa térkép élettartam frissítéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest