Hirdetés
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.kov
senior tag
Most dolgozom, de ha gondolod, majd este küldhetek. Viszont semmi extra, nem is kérdések vannak, csak a fejlécben rengeteg IT terület, soronként pedig tárgyak, és pipálgatni kell, hogy szerinted hol hasznos.. De ezt normálisan kitölteni legalább másfél óra lenne, és közben elunod az agyad..
Az új tantervről nem ad semmi infót. -
b.kov
senior tag
Ténykednek rajta, összeraktak egy "színvonalas" kérdőivet, amit szerintem épeszű ember nem fog végigtölteni. Mondjuk szerintem az elég meredek, hogy már jövőre lenne, de tervben van valami változás.
Én csak támogatni tudom az ötletet, meg egy pár oktatót akár ki is dobhatnának, azzal is emelkedne a színvonal.
Illetve mégegy dolog, rajta vannak azon, hogy a kötelező előadások látogatása miatt streamen is követni lehessen az órákat. Na majd kiderül minden, remélhetőleg én már jövő szeptemberben kiszállok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Sanitas SBM 21 felkaros vérnyomás mérő / 12 hó jótállás
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung A17 mobiltelefon
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Az új tantervről nem ad semmi infót.