- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.kov
senior tag
Most dolgozom, de ha gondolod, majd este küldhetek. Viszont semmi extra, nem is kérdések vannak, csak a fejlécben rengeteg IT terület, soronként pedig tárgyak, és pipálgatni kell, hogy szerinted hol hasznos.. De ezt normálisan kitölteni legalább másfél óra lenne, és közben elunod az agyad..
Az új tantervről nem ad semmi infót.
-
b.kov
senior tag
Ténykednek rajta, összeraktak egy "színvonalas" kérdőivet, amit szerintem épeszű ember nem fog végigtölteni. Mondjuk szerintem az elég meredek, hogy már jövőre lenne, de tervben van valami változás.
Én csak támogatni tudom az ötletet, meg egy pár oktatót akár ki is dobhatnának, azzal is emelkedne a színvonal.
Illetve mégegy dolog, rajta vannak azon, hogy a kötelező előadások látogatása miatt streamen is követni lehessen az órákat. Na majd kiderül minden, remélhetőleg én már jövő szeptemberben kiszállok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest