Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.kov
senior tag
Most dolgozom, de ha gondolod, majd este küldhetek. Viszont semmi extra, nem is kérdések vannak, csak a fejlécben rengeteg IT terület, soronként pedig tárgyak, és pipálgatni kell, hogy szerinted hol hasznos.. De ezt normálisan kitölteni legalább másfél óra lenne, és közben elunod az agyad..
Az új tantervről nem ad semmi infót.
-
b.kov
senior tag
Ténykednek rajta, összeraktak egy "színvonalas" kérdőivet, amit szerintem épeszű ember nem fog végigtölteni. Mondjuk szerintem az elég meredek, hogy már jövőre lenne, de tervben van valami változás.
Én csak támogatni tudom az ötletet, meg egy pár oktatót akár ki is dobhatnának, azzal is emelkedne a színvonal.
Illetve mégegy dolog, rajta vannak azon, hogy a kötelező előadások látogatása miatt streamen is követni lehessen az órákat. Na majd kiderül minden, remélhetőleg én már jövő szeptemberben kiszállok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M920q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest