Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Miert nem probalsz BME infot? Ott is kemeny a matek (allitolag, en gimiben spec maton mindig elso 10-ben voltam az orszagos matekversenyeken, szal nem volt problemam), de elmeleti programozas helyett van inkabb 'gyakorlati', azt ertem ezalatt, hogy ott is van ilyen 'papiron irjal pascal programot', de legalabb konkret nyelven... Aztan meg jon a rahedli nyelv, bar szerintem nem ez a lenyeg, ha megvan a szemleleted, akkor barmelyik uj nyelven doksival 10 perc mulva elboldogulsz...
-
zsiga667
addikt
Tildyhez hasonlóan én is jártam egy évet progmatra (illetve a második félévben csak a haverok miatt mentem be néha...), és tényleg gyilkos. Nem mondom, ha szereted a matekot akkor jó lehet, de egyébként felejtős. Sajnos elsősorban matematikust csinálnak belőled, és mellé kapsz egy kis segítséget a programozáshoz is.
Bev.prog-ot és Anal-t nagyon fogod utálni első félévben, de ha mindkettőből megvan a kettes akkor még van esélyed hogy talán egyszer elvégzed. Ha nem, hagyd ot amíg még csak egy évet vesztettél... -
tildy
nagyúr
A francot programoztunk. 2 félév alatt egy programnyelvet nem láttam. Programozni? negat mű, meg hasonló matematikai kifejezéskkel, ha nem nű, akkor ... ha nű akkor és eleme, és ha midnen stb...
Akkor azt hiszem te is besz.ptad ezt a szakot, ha modnhatom így. Én is ezt hittem, de pofára estem.
------------------------------------------------------------------------------
HHehe azok nekem pont nem voltak meg. Pedig midnen előadásra bejártam
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Robotporszívók
- Telekom mobilszolgáltatások
- OLED TV topic
- Macska topik
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TP-Link WR1043ND router
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 Pro Max / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest