- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Miert nem probalsz BME infot? Ott is kemeny a matek (allitolag, en gimiben spec maton mindig elso 10-ben voltam az orszagos matekversenyeken, szal nem volt problemam), de elmeleti programozas helyett van inkabb 'gyakorlati', azt ertem ezalatt, hogy ott is van ilyen 'papiron irjal pascal programot', de legalabb konkret nyelven... Aztan meg jon a rahedli nyelv, bar szerintem nem ez a lenyeg, ha megvan a szemleleted, akkor barmelyik uj nyelven doksival 10 perc mulva elboldogulsz...
-
zsiga667
addikt
Tildyhez hasonlóan én is jártam egy évet progmatra (illetve a második félévben csak a haverok miatt mentem be néha...), és tényleg gyilkos. Nem mondom, ha szereted a matekot akkor jó lehet, de egyébként felejtős. Sajnos elsősorban matematikust csinálnak belőled, és mellé kapsz egy kis segítséget a programozáshoz is.
Bev.prog-ot és Anal-t nagyon fogod utálni első félévben, de ha mindkettőből megvan a kettes akkor még van esélyed hogy talán egyszer elvégzed. Ha nem, hagyd ot amíg még csak egy évet vesztettél... -
tildy
nagyúr
A francot programoztunk. 2 félév alatt egy programnyelvet nem láttam. Programozni? negat mű, meg hasonló matematikai kifejezéskkel, ha nem nű, akkor ... ha nű akkor és eleme, és ha midnen stb...
Akkor azt hiszem te is besz.ptad ezt a szakot, ha modnhatom így. Én is ezt hittem, de pofára estem.
------------------------------------------------------------------------------
HHehe azok nekem pont nem voltak meg. Pedig midnen előadásra bejártam
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Apple Watch Ultra S1 49mm 1év garancia.
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest