Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Máté tíz pró
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pár tárgyam van még hátra, én estis vagyok (nappali C-s tanterv), évek óta dolgozom, a matek tudást amit az ELTE-n szedtem fel, talán semennyire nem használtam a munkám során. Talán néha a gráf elmélet és a valszám ami jól tud jönni, de nagyban függ attól, hogy mivel fogsz majd foglalkozni. Ha 3D, meg játéktervezés, akkor linalg, anal azért kelleni fog. Üzleti alkalmazások fejlesztéséhez meg kb. semmi szükség rá. Programozásból meg a munkahelyemen 3 hónap alatt többet tanultam mint az egyetemen összesen. Én már csak a papír miatt akarom végigszenvedni.
-
b.kov
senior tag
Melyik szakirányon vagy?
Én most végzek B-n, és egyet tudok abban érteni, hogy "nem a későbbi munkára készít fel" a képzés, ha a gyakorlati részét nézzük. Viszont én az elméletis tárgyaknak érzem hasznát, a gyakorlatot meg úgyis magadnak kell felszedned, ezzel elég nehezen versenyezhet egy egyetem. Most jön új tanterv, ők is belátták már a képzés elavultságát, habár kíváncsi leszek milyen érdemi változások lesznek azon kívül, hogy átneveztek egy pár tárgyat, meg picit más sorrendben lesznek a dolgok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Hálózati / IP kamera
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1TB GTX1650 500nit 4K 1 év teljeskörű gar.
- Apple iPhone SE 2020 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest