Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hEngi
tag
válasz
Oneforall #5702 üzenetére
Szia,
A szórótárgyak általában közösek.
Matematikai alapozás, Diszkrét matek(1,2), Analízis(1,2,3,4), Lineáris algebra, Numerikus módszerek(1,2)
Mind matek természetesen és elég súlyos elhullás van(volt).Egyetlen programozási tárgyról tudok ahol fenn szoktak akadni emberek ez pedig a programozási nyelvek c++.
Ez egy 4. féléves tárgy. A trükk az hogy nem kötelező a bejárás, de ha nem jársz be akkor nincs azaz isten, hogy megcsináld. Legalábbis nekem aki programozási ismeret nélkül érkeztem az egyetemre ez volt a tapasztalatom. A tárgy igazából nem bonyolult ha az ember kicsit nekidurálja magátÜdv,
hEngi
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gurulunk, WAZE?!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest