Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mawyx
őstag
válasz
proof88
üzenetére
Hát durva volt, mert szemtől szembe kérdezett és azonnal lökni kellett volna. Ennyi idő alatt fel se fogtam mivan
Soha nem volt még ilyen vizsgám, hogy ne legyen felkészülési idő... Ez így durva és túl pontosan kell tudni. Adott 3témát, választani kellett volna, én mind3ról mondtam 1mondatot, azt mondta összevissza csapkodok, ennek így nincs értelme...
Ha ezt tudom, hogy ilyen nála a szóbeli, akkor mindenáron megtanultam volna írásbelire, de nem tudtam, hogy így zajlik, mondom, ilyen még sose volt, ezt nem gondoltam.Sajnálom az időt rá, a szigorlat elől veszi el az időt, de ígyx sok idő nekem ilyen potnosan benyalni 80oldalt szóról szóra, nem elég a csak simisumi van róla fogalmam dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Vigneau interaktív lokálblogja
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hét új család perli az OpenAI-t öngyilkosság miatt
- Apple MacBook
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Proxmox VE
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Soha nem volt még ilyen vizsgám, hogy ne legyen felkészülési idő... Ez így durva és túl pontosan kell tudni. Adott 3témát, választani kellett volna, én mind3ról mondtam 1mondatot, azt mondta összevissza csapkodok, ennek így nincs értelme...
Ha ezt tudom, hogy ilyen nála a szóbeli, akkor mindenáron megtanultam volna írásbelire, de nem tudtam, hogy így zajlik, mondom, ilyen még sose volt, ezt nem gondoltam.