Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
És gondolom chipset drivert raktál fel... innen töltögettél? Milyen USB cuccaid vannak? Max nézni tudnám, sokat nem hiszem, hogy tudnék segíteni.
Bnőm húgának is elő szoktak néha jönni rejtélyes hibák a laptopján, próbáltam ilyen drivert, olyan drivert, egyikkel jobb, másikkal rosszabb. Ott is usb-s gondok voltak, mobiltelefon ill webkamera... de bizonyos driverrel csak ritkán van kék halál. Én is csak abban bízok, hogy még nem találtad meg a megfelelő drivert (egyébként ezért nem szeretem a laptopokat, valahogy úgy érzem, a fejlesztők gányul írják rájuk a drivereket, asztali gépekeknél azért mindig van megoldás [nem mondom, hogy itt nincs]).
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i7-G4 I 12GB I 256GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 11 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku:84%
- Indokolatlanul drága webkamera indokolatlanul olcsón eladó! Onlyfans, Livejasmin kezdőszett
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Bnőm húgának is elő szoktak néha jönni rejtélyes hibák a laptopján, próbáltam ilyen drivert, olyan drivert, egyikkel jobb, másikkal rosszabb. Ott is usb-s gondok voltak, mobiltelefon ill webkamera... de bizonyos driverrel csak ritkán van kék halál. Én is csak abban bízok, hogy még nem találtad meg a megfelelő drivert (egyébként ezért nem szeretem a laptopokat, valahogy úgy érzem, a fejlesztők gányul írják rájuk a drivereket, asztali gépekeknél azért mindig van megoldás [nem mondom, hogy itt nincs]).