Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proof88
addikt
Melyik volt az, nekem is privátot plíz!

peterszky: mondjuk én még sosem ittam desztillált vizet, pedig kíváncsi lennék, hogy milyen az igazán íztelen víz. Na most, ami bnőméknél szokott lenni ásványvíz, az a csapvíznél is rosszabb szerintem, mintha még íztelenebb lenne, mint a csapvíz.
Mondjuk a csapvíz is változó, mamáméknál olyan, mintha patakvizet innék, van ahol több klór van benne, mint máshol, jódozni is szokták, kerületenként is változik.
De amit én iszok ásványvizet, az tényleg mellékízes. Persze attól még belerakhatnak bármit.
De ezt nem hiszem, nem lehetne titokban tartani éveken keresztül, és még egyetlen szenzációhajhász írást nem láttam, hogy csapvíz lenne az ásványvíz. Én az ásványvizeknél akár el is hiszem, hogy az ásványok mennyisége is annyi, amennyi rájuk van írva, esetleg csak pár %-kal kevesebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Gitáros topic
- EAFC 26
- Sweet.tv - internetes TV
- Ubuntu Linux
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- Gigabyte GA-H110M-S2PV PC 7. gen i5 proci, 240 GB SSD, Jogtiszta Windows 11
- Gamer PC - Z790 / i5 13600 KF / 32 GB / 2 TB / RTX 3080
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Eladó Oppo A78 5G 4/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest