- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keitaro
addikt
Most hogy megvan a francia címe találtam DC-n szebb minőségű pirateot meg openinget, de angol kéne...
-
Keitaro
addikt
Francia op meg pirate dance megvan pici mpgben beraktam a könyvtárba de az angolt nem találom... nem tudja valaki mi volt az angol címe?
-
Keitaro
addikt
válasz
GeorgeTerror #46 üzenetére
orooo... egy bulletproof g6 ftp futkározik most, de töredelmesen bevallom, hogy bár ismerősen hangzik valahogy nagyon nem jövök képbe, hogy mi az az scp
-
Keitaro
addikt
Nem tudja valaki mi a szám címe? Hátha megtalálom a vincsin
-
Keitaro
addikt
Vacaknak raktam oda, hogy először fel tudja rakni...
Nekem is pont az op megvan valahol, de nem tudom hova raktam... -
Keitaro
addikt
Próba szerencse bár router mögött vagyok.
81.182.48.32:1412
guest/guest
Ha működik, fent hagyom pár órára, hogy le tudja szedni mindenki -
rog
addikt
valaki tudja mi lett a vege?
en sokaig neztem, de valahogy lemaradtam rola.
csak nyujtottak-nyujtottak, neha mintha forgatokonyvirot csereltek volna menetkozben... vagy lehet hogy meg se vettek vegig a sorozatot? -
G@ben
addikt
Ha adtok ftp címet jelszóval meg mindennel, ahova feltölthetem, akkor feltöltöm oda.
-
Keitaro
addikt
Hú anno megvolt az opening meg a kalózdal... Gyerekkorom nagy rajzfilmje ^____^
Rengeteget turkáltam utána, de nem találtam anno csak ennyit
Viszont amit találtam azon meglepődtem. Volt egy másik rajfilm ami külföldi adón ment, így persze egy szót se értettem belőle anno, de emlékeztem, hogy öt oroszlán-robotból lett egy nagy robot és csuhaj. Nah abból találtam részeket Voltron címmel ha valaki láttott anno ilyet
Viszont ha valaki valami csoda folytán találna teljes sorozatot, engem is érdekelne -
G@ben
addikt
Megosztom DC-n. Most hirtelen nem tudok jobbat. [HUN][SZE]vacak-ot keresd!
-
G@ben
addikt
Ja meg arra emlékszem, hogy vagy 5 perc volt az elején a zene, ami nem volt rossz, csak nagyon hosszú volt és alig bírtam kivárni, amíg elkezdődött a mese.
Meg de irigyeltem Spartacust azért a cuccért, ami az alkarján volt! Nekem is kellett volna olyan! -
G@ben
addikt
Az űrhajót Sag-Sag-nak hívták és volt belőle kisebb változat is, a Sagi. A szereplők meg Spartacus, Bob, Rebeka, Arkana, Popocici, Agyalap, Maxigáz, Zsebpiszok, meg az a 2 sárga gömb, amiknek vagy egy hónapja nem jövök rá a, hogy mi volt a neve. Valaki ha esetleg tudja, hogy mi e nevük, árulja el légyszi, mert nagyon idegesít, hogy nem emlékszem rá!
A zenéje meg megvan mp3-ban, most épp az megy.
-
PeliScan
addikt
Dallam..?
Vagy csak nekem jött úgy le, mint ha légköri zavar lenne? Biztos, hogy ezt akartad belinkelni? Bár már én alig emléxem vmire, szóval elhet, hogy ez tényleg jelent vmit.
Bennem az maradt meg, amikor emelkedik az a nagy hajó... ami uyge tudott beszélni... vmi alagutban... asszem az elején, vagy a végén volt minig. -
joysefke
veterán
ural2.hszk.bme.hu/~shagma.mod
na ez a dallam nagyon nagyon megfogott akkoriban, pláne mivel nem is értettem az egészből semmit, és ez bennemaradt a tudatalattimbanés ha valami hasonlót hallottam emlékfoaszlányok ugrottak be. Na éveken keresztül kerestem...
-
-
klepto
addikt
Árkádiára (azt hiszem így hívták a várost), meg Pupucicire (azt hiszem ez meg a dagadt nő neve volt) gondolsz? Ha igen, akkor egy példányra, ami a teljes sorozatot tartalmazza, én is vevő vagyok
-
PeliScan
addikt
Mégvalam; de ígérem, mára az utcsó!
Stereo, joint stereo, forced joint stereo?
Egyrész melyik legyen, másrész miért?
Stereo; ez még megy...
Joint stereo; amig nincs különbség a csatornák között, mono, ha van, sztereo, semmi minőségromlás... nem?
Forced joint stereo; csak arra tudok gondoloni, hogy ha csak kicsi az elérés a két csatorna között, akkor (kis minőségromlás mellett) vmi átlagolt mono-jelet alkalmaz..?
Köszi!! -
Pötyi
őstag
Volt nem is olyan rég egy szééép viág...
Ma már nyoma sincs a föld szinén...
(Itt jön az a rész, amire nem emlékszek)
Lá-lá-lááá!
Jön Szpartakusz, Bob, Rebeka...
Na meg a kalózok!
PopoCici, a nagyseggü kalóz-néni és Maxigáz... Meg Zsebpiszok!
''Az én nevem egyszerűen Zsebpiszok!
Gyertyalángként néha csak pislogok!''
Atyaég, hogy lehetett ilyen egyszerű arcú dalszövegeket irni egykoron rajzfilmekhez??? -
neduddki
nagyúr
-
launcser
senior tag
nekem is vannak emlékfoszlányaim, lehet ez a rajzfilm volt
valami jármű, meg egy nagy hadsereg
ez az 1 kép maradt meg
valami jó kis fantasztikus rajzfilm lehetett
kutatgatok
dc-n csak mp3 volt.. -
PeliScan
addikt
Meg nagyon lettszett benne a csajszi is...
már ha egyről beszélünk. Asszem volt egy srác, egy csaj, meg két ilyen lény, aki az orrát összedugva tudott vmi gömböt csinálni.. ez az?
-
joysefke
veterán
Ez egy ~15 éves francia rajzfilm, 13 éve vetítették mtv-n
megvan valakinek digitalizálva?
/mikor beazonosítottam neten, hogy ez az, ráébredtem, hogy visszakapom gyermekkorom egy darabját/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest