Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagoly
senior tag
Férfiasan bevallom, hogy én még sírtam is, amikor a két golyóvá alakulni képes lényt valami csápok elkapták (lehet, hogy csak az egyiket, de annyira kötődtek egymáshoz, hogy az még szörnyűbb lenne
)...
Akkoriban lehetett kapni olyan szivacsot, ami a lényeket ábrázolta.......nagyon szerettem volna egyet, de sajnos túl drága volt
. -
ehh
csendes tag
nem ebben van a Popocici?

-
Veron
addikt
na már van egy teljes részem is, de csak franciául....
-
Veron
addikt
nekem is, ezért szedtem le a főcimdalt is!!!!
kiraly mese volt!!! -
WN31RD
addikt
Na, gondoltam, csatlakozom a klubhoz.

Gyerekkorom egyik (ha nem ''a'') kedvenc rajzfilmje volt az Elsüllyedt világok.

-
Veron
addikt
Most szereztem meg a főcimdal+ a főcim alatt menő képsort aviban! (lényegében minden rész 1. 2 perce megvan
)) ) 16 MB -
rogers
aktív tag
Elnézést a felszólamlásért, a régi Kern paródiát felidézve ''Én még mindig Weiner elvtársra várok...'', szóval a #72-es hozzászólásban -fellelkesedve hogy mennyi rajzfilszaki van itt- kérdeztem: tud-e valaki Menő Manó (padúbadu) rajzfilmről digizve.
Újoncként még csak ismerkedem a kultúrkörrel, lehet, hogy érdemesebb lenne egy új topic-ot nyitni? Végül is nem drága...
Azé valaki?
-
just_a_girl
csendes tag
Ja, és az eredeti francia cím Les Mondes Engloutis
-
just_a_girl
csendes tag
http://perso.club-internet.fr/esteban3/mp3/lme01.mp3 ez a címzene, ami nálunk magyarul ment, de franciául is eléggé ütős a hatása. Visszakaptam a gyerekkorom.

-
Cathfaern
nagyúr
Milyen néven érdemes ezt DC-n keresgélni? Magyarul mi a sorozat angol/francia címe?
-
G@ben
addikt
Köszönöm Keitaro! Akkor most te kapod a söröket a zenék megosztásáért? Irigyellek!

-
Keitaro
addikt
Nekem is csak ADSL-em van, úgyhogy csodákat ne várjatok, de már így is több valamivel a semmînél ^^
-
Keitaro
addikt
81.102.48.79:1412
guest/guest
Tegnap ment, remélem ma is fog ^^ -
Keitaro
addikt
Nah én már sikeresen leszedtem tőled. Sajnos angolt azóta nem találom, pedig az angol kalózdal nagyon jó ^^
Nah mindjárt felpakolom, de csak pár órára tudom fenthagyni. Változó ip-m van, majd szólok ha közben csere lenne. Nah mindjárt jövök -
sequator
senior tag
jól van, félvak vagyok, de megvan

Sautia -
sequator
senior tag
viszont lehet h félvak vagyok, de nem találom

léci mondj pontos elérési utat, köszi.
Sautia -
G@ben
addikt
Nem tudom, mi lehet, de dc-n meg van osztva sok embernek. Szedje le onnan valami hozzáértő ember és ossza meg a nagyközönségnek valahogy, mert más ötletem nincs. Köszönöm neki.
-
G@ben
addikt
Az IP tuti nem dinamikus, hanem fix. Senki sem tudta még leszedni rólam? Mert ugye ha többen terjesztenénk, gyorsabban meglenne mindenkinek.
-
rogers
aktív tag
Erre az Elveszett világokra én is emléxem, bár nem voltam nagyon beindulva rá. Viszont a PoPoCiCi mint szólás azóta is megmaradt nálam

Hamár rajzfilmeknél tartunk, akkor én nagyon szeretném megtalálni digizve a Menő Manó sorozat minél több epizódját. Korábban sikerült begyűjtenem asszem kettőt, a neten sehol sem találok hivatkozást. Pedig próbáltam az eredeti nevén is (La Linea) úccse ment
Egyetlen site-ot láttam, ahol már több mint egy éve hirdetik, hogy talán majd eccer kiadják DVDn, de lehet hogy nem is igaz...
Ha mindenáron egymástól akarjátok töltögetni akkor érdemes vmi filemegosztó progit használni, azzal sokkat hatékonyabb, mint FTPvel.
Pl: http://bitconjurer.org/BitTorrent/download.html -
G@ben
addikt
Tényleg nem megy, de azt nem tudom, hogy miért nem. Hülye vagyok én ehhez, meg különben is csak ma kezdtem ezt az ftp-s dolgot, úgyhogy fogalmam sincs, hogy mi baja lehet.
Hopp, most jó lassan meg akadozva, de valaki tölt!
-
G@ben
addikt
Úgy látom, hogy egyszerűbb lenne, ha valakihez fel tudnám tölteni, akinek stabil a netje, nincs lekorlátozva meg ilyenek. Nézem a feltöltéseket és nagyon nem akarnak menni. Esetleg ha van jelentkező, aki megosztaná ezt a 2 file-t a nagyközönségnek, valahogy elküldeném neki. Akár e-mailben is darabolva. Jobb megoldást most nem tudok.
-
G@ben
addikt
Hoppá, bocsi, tényleg nem ment. Most elég nagy volt a forgalom a gépnél (CD-írás, DVD-írás, vinyókra másolgatás, Colin 3 felrakása és kipróbálása) és nagyon sokszor újra kellett indítani a gépet. De most megy. Azt hiszem.

-
Kidus
őstag
nem megy

-
just_a_girl
csendes tag
Hm, némi generációs párhuzamot vélek felfedezni a jelenlévők között, ha mindenki emlékszik az Elsüllyedt világokra. :-) Ha már itt tartunk, én megelégednék egy .mp3 állománnyal is, rajzfilmzene formájában. :-)
-
Keitaro
addikt
Én vagyok az ^^ Thx. 11 után én is megosztom és marad holnap estig, majd berakom az épp aktuális címet.
-
G@ben
addikt
Nem mondom, hogy gyorsan lehet szedni, mert le vagyok korlátozva (SZE), de türelem rózsát terem.
Asszem megy, mert mintha valaki töltene rólam. Mindenesetre hagyom egész nap, egész éjszaka, hogy örüljetek. 
-
G@ben
addikt
Na van valami. FTP: 193.225.150.87
user: ph
pass: guest
A könyvtárban úgy vannak, hogy Magyar - Az elsüllyedt világok... 2 ilyen szám van. Remélem menni fog! Ha nem, jelezzétek! -
G@ben
addikt
Megpróbáltam föltenni, de nem megy. Kapcsolathívási hiba. Dolgozom rajta!
-
Keitaro
addikt
#60-as hozzászólást nézzétek ^^
-
Keitaro
addikt
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=t&t=9073537&uq=89
Ajánlom figyelmetekbe. Pár link is van -
Zsiba
senior tag
Úgy néz ki csak szöveg, mert a linkek nem nagyon élnek...
-
Zsiba
senior tag
-
Zsiba
senior tag
Ki ért franciául???? Találtam valamit! Lehet, hogy ez az????
Nem biztos, de nekem gyanús...
[L]http://membres.lycos.fr/critor20/lme2.html[L] -
Sidaries
őstag
Én sem emlékszem a pontos végére, de néhány kép megmaradt az utolsó részből. Azt tudom, hogy volt egy kapu három sárgaréz oszlopból. Azt hiszem ez csinálta a fényt és ezzel volt a gond és a végén ezt sikerült megmenteni. Azt tudom, hogy minden nagyon csillogott a végén.
És valami külnös dolog történt Spartacussal a végén. Nem emlékszem mi, de amolyan feláldozós dolog... -
Keitaro
addikt
Most hogy megvan a francia címe találtam DC-n szebb minőségű pirateot meg openinget, de angol kéne...
-
Keitaro
addikt
Francia op meg pirate dance megvan pici mpgben beraktam a könyvtárba de az angolt nem találom... nem tudja valaki mi volt az angol címe?
-
Keitaro
addikt
válasz
GeorgeTerror
üzenetére
orooo... egy bulletproof g6 ftp futkározik most, de töredelmesen bevallom, hogy bár ismerősen hangzik valahogy nagyon nem jövök képbe, hogy mi az az scp

-
Keitaro
addikt
Nem tudja valaki mi a szám címe? Hátha megtalálom a vincsin
-
Keitaro
addikt
Vacaknak raktam oda, hogy először fel tudja rakni...
Nekem is pont az op megvan valahol, de nem tudom hova raktam... -
Keitaro
addikt
Próba szerencse bár router mögött vagyok.
81.182.48.32:1412
guest/guest
Ha működik, fent hagyom pár órára, hogy le tudja szedni mindenki -
rog
addikt
valaki tudja mi lett a vege?
en sokaig neztem, de valahogy lemaradtam rola.
csak nyujtottak-nyujtottak, neha mintha forgatokonyvirot csereltek volna menetkozben... vagy lehet hogy meg se vettek vegig a sorozatot? -
G@ben
addikt
Ha adtok ftp címet jelszóval meg mindennel, ahova feltölthetem, akkor feltöltöm oda.
-
Keitaro
addikt
Hú anno megvolt az opening meg a kalózdal... Gyerekkorom nagy rajzfilmje ^____^
Rengeteget turkáltam utána, de nem találtam anno csak ennyit
Viszont amit találtam azon meglepődtem. Volt egy másik rajfilm ami külföldi adón ment, így persze egy szót se értettem belőle anno, de emlékeztem, hogy öt oroszlán-robotból lett egy nagy robot és csuhaj. Nah abból találtam részeket Voltron címmel ha valaki láttott anno ilyet
Viszont ha valaki valami csoda folytán találna teljes sorozatot, engem is érdekelne
-
G@ben
addikt
Megosztom DC-n. Most hirtelen nem tudok jobbat. [HUN][SZE]vacak-ot keresd!
-
G@ben
addikt
Ja meg arra emlékszem, hogy vagy 5 perc volt az elején a zene, ami nem volt rossz, csak nagyon hosszú volt és alig bírtam kivárni, amíg elkezdődött a mese.

Meg de irigyeltem Spartacust azért a cuccért, ami az alkarján volt! Nekem is kellett volna olyan!
-
G@ben
addikt
Az űrhajót Sag-Sag-nak hívták és volt belőle kisebb változat is, a Sagi. A szereplők meg Spartacus, Bob, Rebeka, Arkana, Popocici, Agyalap, Maxigáz, Zsebpiszok, meg az a 2 sárga gömb, amiknek vagy egy hónapja nem jövök rá a, hogy mi volt a neve. Valaki ha esetleg tudja, hogy mi e nevük, árulja el légyszi, mert nagyon idegesít, hogy nem emlékszem rá!
A zenéje meg megvan mp3-ban, most épp az megy. 
-
PeliScan
addikt
Dallam..?

Vagy csak nekem jött úgy le, mint ha légköri zavar lenne? Biztos, hogy ezt akartad belinkelni? Bár már én alig emléxem vmire, szóval elhet, hogy ez tényleg jelent vmit.
Bennem az maradt meg, amikor emelkedik az a nagy hajó... ami uyge tudott beszélni... vmi alagutban... asszem az elején, vagy a végén volt minig. -
joysefke
veterán
ural2.hszk.bme.hu/~shagma.mod
na ez a dallam nagyon nagyon megfogott akkoriban, pláne mivel nem is értettem az egészből semmit, és ez bennemaradt a tudatalattimban
és ha valami hasonlót hallottam emlékfoaszlányok ugrottak be. Na éveken keresztül kerestem... -
-
klepto
addikt
Árkádiára (azt hiszem így hívták a várost), meg Pupucicire (azt hiszem ez meg a dagadt nő neve volt) gondolsz? Ha igen, akkor egy példányra, ami a teljes sorozatot tartalmazza, én is vevő vagyok

-
PeliScan
addikt
Mégvalam; de ígérem, mára az utcsó!

Stereo, joint stereo, forced joint stereo?
Egyrész melyik legyen, másrész miért?
Stereo; ez még megy...
Joint stereo; amig nincs különbség a csatornák között, mono, ha van, sztereo, semmi minőségromlás... nem?
Forced joint stereo; csak arra tudok gondoloni, hogy ha csak kicsi az elérés a két csatorna között, akkor (kis minőségromlás mellett) vmi átlagolt mono-jelet alkalmaz..?
Köszi!! -
Volt nem is olyan rég egy szééép viág...
Ma már nyoma sincs a föld szinén...
(Itt jön az a rész, amire nem emlékszek)
Lá-lá-lááá!
Jön Szpartakusz, Bob, Rebeka...
Na meg a kalózok!
PopoCici, a nagyseggü kalóz-néni és Maxigáz... Meg Zsebpiszok!
''Az én nevem egyszerűen Zsebpiszok!
Gyertyalángként néha csak pislogok!''
Atyaég, hogy lehetett ilyen egyszerű arcú dalszövegeket irni egykoron rajzfilmekhez???
-
neduddki
nagyúr
-
launcser
senior tag
nekem is vannak emlékfoszlányaim, lehet ez a rajzfilm volt
valami jármű, meg egy nagy hadsereg
ez az 1 kép maradt meg
valami jó kis fantasztikus rajzfilm lehetett
kutatgatok
dc-n csak mp3 volt.. -
PeliScan
addikt
Meg nagyon lettszett benne a csajszi is...
már ha egyről beszélünk. Asszem volt egy srác, egy csaj, meg két ilyen lény, aki az orrát összedugva tudott vmi gömböt csinálni.. ez az? -
joysefke
veterán
Ez egy ~15 éves francia rajzfilm, 13 éve vetítették mtv-n
megvan valakinek digitalizálva?
/mikor beazonosítottam neten, hogy ez az, ráébredtem, hogy visszakapom gyermekkorom egy darabját/
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Milyen autót vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Minden korábbinál jobb lett az új Cinebench tesztprogram
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- További aktív témák...
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad 2 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
)...

)) ) 16 MB

Ejj nem értem én ezt az új divatot