Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
staple
friss újonc
https://canadahun.com/temak/elo-tanfolyam.54385/post-5666414
-
yenna
újonc
Szerettem volna jelentkezni az ELO BILLENTYŰS HANGSZER és/vagy GITÁR tanfolyamára, de a cég megszűnt és már nem fogadnak jelentkezéseket. Ezért megvennék valakitől ügyfél belépési adatokat, amivel hozzá lehet még férni online ezekhez a tananyagokhoz. Ilyen és ehhez hasonló fórumokban láttam, hogy szokás volt így adni-venni a felhasználói fiók adatokat, ez nem volt probléma az ELO-nál, egyszerűen átírták ilyenkor a képzést az új felhasználó nevére. Ezért gondolom, hogy megvásárolható így egy létező felhasználói fiók, olyasvalakié aki megvásárolta már a fent említett tanfolyamok tananyagát, és így ő az online felületen keresztül még eléri. Esetleg VALAMELYIK NYELVI TANFOLYAM is érdekelhet engem.
Szóval ha van gitár, billentyűs hangszer vagy nyelvi tanfolyam hozzáférésed, kérlek keress üzenetben!
-
CsEdina87
újonc
Sziasztok!
Rászánnám magam egy kis német tanulásra, de előbb itt megpróbálkozom, hátha valaki ide téved és van neki a szekrény alján ilyen
Német ELO-s anyaga nincs valakinek eladó?
Köszönöm előre is -
НОРБИ
újonc
válasz
AMD Power #144 üzenetére
Kész komédia, már lement 6000Ft-ra?
Meglett végül az okj-d? Én most jelentkeztem orosz kezdő tanfolyamra, mert Putyinnal lenne beszédem.
16 füzet, 32 lecke, csak papír alapú házi, 60% kedvezménnyel. Mindenkinek ajánlom, hogy csak érdeklődjön és kéresse magát, mint a szűz lány és megkapja a kedvezményt. De így is pont korrekt 3600 Ft, hanganyaggal, házi javítással (ma már nem kötelező, de nekem kell, plusz van végén záróteszt és ha az is sikeres csak akkor adnak igazolást, amit ha meg fogok pillantani, meg leszek hatódva). Pénzt előre utaltam, kompletten rendeltem meg, szerintem a kéthetes időt kötelezően betartják, még akkor is, ha előbb tudnák küldeni. Szóval még nincs semmim. Pörögnek itt az események....
-
netvampire
tag
-
AMD Power
titán
Jutányos áron eladnám az ELO tanfolyam Kereskedő boltvezető tananyagcsomagját!
Ára 12000Ft.
-
Jocó1979
csendes tag
Jutányos áron eladásra kínálom az ELO tanfolyam tananyagcsomagjait.
Masszázs komplett csomag
Számítógépkezelői alapismeretek komplett csomag
Idegenforgalmi ügyintéző komplett csomag
Weboldalkészítés Cd-vel 1-10.lecke
Fizioterápia 1-20.lecke
Személyügyi ügyintéző 1-16.leckeA komplett csomagok ára 10.000 Ft, a többi 5000 Ft
Érdeklődni emailben lehet.
-
AMD Power
titán
Tegnap ki lett javítva az első házim... 10ft-t nem ért a végeredmény.
-
AMD Power
titán
válasz
LadyLorien #122 üzenetére
Konkrétan egy képzésről vagy kompletten maga az ELO-ről?
-
LadyLorien
tag
Valaki lenne kedves összefoglalni nekem a tapasztalatokat?
-
bobsys
veterán
válasz
AMD Power #117 üzenetére
Online angol tanfolyam
Ingyen, IELTS nyelvvizsgara keszit fel. A videoknal van study notes, hogy mirol beszeltek az adott leckeben. -
AMD Power
titán
Ha küldik majd rendesen a hanganyagot akkor ez jó lesz nekem.
-
kraftxld
félisten
válasz
AMD Power #112 üzenetére
Szvsz ez igy teljes penzkidobas, egy jo tanarral tized annyi ido alatt meg tudod tanulni azt amit igy egyedul ezzel a levelezos dologgal.
Bizonyos dolgoknal mukodik eleg jol ez az otthon tanulos dolog, de sajna pont a nyelv az ahol kell a tanari segitseg a kiejtes meg a berogzodes miatt.
De te tudod -
AMD Power
titán
2.5 hete "intézik" azt nekem ,hogy legyen hanganyagom ehhez a szarhoz amit kiküldtek. Faszo* kivan már velük....
-
AMD Power
titán
50% kedvezmény minden nyelvi és OKJ-s tanfolyamra!
Nah ez azért nem rossz...! szerintem bele is fogok vágni. Ennyi pénzér ez ajándék!
-
AMD Power
titán
Most -25% minden OKJ-s és bizonyítványt adó tanfolyamra!
Jelentkezzen legkésőbb augusztus 31-ig!Azért ez nem rossz.
-
Jocó1979
csendes tag
Hát nem mondom jól kicseszett velem az ELO.Elkezdtem a személyügyi ügyintéző tanfolyamot,csinálom már vagy fél éve,egyszer csak küldenek egy levelet,hogy a partnerintézmény a megváltozott okj-s feltételek miatt már nem tudja biztosítani a konzultációt,s a vizsgát,s jövő márciusban lesz az utolsó ilyen.Mivel az egyik alapfeltétel,hogy a 32 házifeladatnak meg kell lennie,ez az én helyzetemben eleve irreális,mert még a 11-12.leckénél tartok,tehát ha még gyorsított tempóra váltok,akkor se tudom márciusig produkálni a 32 házit.Így hát úgy döntöttem,hogy abbahagyom,s inkább jövőre keresek egy rendes okj-s tanfolyamot,ahol vizsga is van.Arról nem is beszélve,hogy kidobtam egy csomó pénzt.Nagyot csalódtam az ELO-ban!
Most még csinálom a weboldalkészítést,s januárban nekivágok az angol középhaladónak,de ezeken kivül,már semmit se szeretnék tanulni az ELO-nál. -
AMD Power
titán
Nagyon gondolkozom ,hogy el kéne kezdenem újra angol tanulnom. De mivel olyan a munkám ,hogy nem tudok mellette tanfolyamra járni így valamire jó lenne talán az ELO-s angol.
Most úgy is kaptam-kapnék a szülinapom miatt 10% kedvezményt minden tananyag után..
Angol középhaladó -
Morrcee
újonc
válasz
AMD Power #91 üzenetére
EBC*L - Egységes Európai Gazdasági Oklevél-t is említ az E:L.O. -hibás sztem. Persze nem magyar bizonyítványról van szó, angol fordításban más. Érdekes, h. a képző intézmény 3.700-ért elküldi neked a tudnivalókat, tematika ugyanaz! ELO-nál nyújtott-rizsa 16X3450, utána ugyanannyi 15.000 konzultcióért 3 ugyanaz vizsgadíj. Ja + regisztrációs díj is van az ELO-nál! Kicsit azért őkis átb...sszák az embert ők is! Mindennek utána kell járni itt is!
-
Morrcee
újonc
válasz
AMD Power #91 üzenetére
Gratulálok, az egyetemi okleveles kereskedő-vállalkozó diplomádhoz, ha van ilyen! : )
HIVATALOS oklevelet manapság egyetemi végzettséghez adnak, emléklapot, igazolást esetleg az ELO. (Ha oklevél, büntethetők)Vagy továbbképzéssel OKJ-s bizonyítványt. Bár tudom, én is emlékszem annak idején kaptam oklevelet, dicséretet, szavalóverseny miatt, mamár nem divat!
-
Morrcee
újonc
válasz
AMD Power #79 üzenetére
Érdekes, hogy régóta tanulsz náluk, és elég tájékozatlan vagy. Sikeres elvégzésről szóló igazolás(nem oklevél), azt jelenti, hogy nincs tartozásod az E.L.O. felé, valamint a házifeladatok minimum 50%-át beküldted. Ez jelenti a tanfolyam befejezését. Innentől kezdve 1 éved van, hogy a többi házi feladatot beküldjed. Ez után nem javítják ki. OKJ konzultáció feltétele a házifeladatok összes bemutatása, ha a fennmaradó 4-et nem küldöd be, úszott a pénzed. Nem értem, miért vannak sokan meglepőve, hogy konzultációra kerül a sor, meg, hogy nem tartalmazza 100%-ban az anyagot az ELO. Megállapodnak oktatási intézménnyel, hogy az itt végzett diákokat kizárólag ő hozzájuk irányítják, intézmény pedig hajlandó cserébe beleszámítani, az E.L.O anyagát, a vevő, te pedig jóval kevesebbet fizetsz, mintha máshová mennél. Protokol és rendezvény szervezés pl. pte-n 4 szemeszter, 4x120.000, azaz 480.000!, boltvezetőid, ami valójában kereskedő-vállalkozó 3-4-szer többe kerülhet. Szobafestő okj kb 800.000körülre rug, mivel, az okj-s szakmák számát 400körülre csökkentették, ha valakinek 1-db okj-s bizonyítványa van, egyszerre több mindenben kompetens. Pl. nincs okj-s bolti eladó, mixer(pincérre épít) már! Ez csak szigorodhat, azt a szar 28.000-et ne sajnáld, ha már idáig eljutottál.
-
AMD Power
titán
Gondolkoztam még egy tanfolyamon. 4 lenne ami igazán érdekelne.
Szerintem ez lenne a legfontosabb. Csak már olyan sokszor újra kezdtem az angol...
Illetve még ezek érdekelnének.
Értékesítési és üzletkötői alapismeretek
Vállalkozói alapismeretek
IngatlanközvetítőDe őszintén szólva nem tudom ,hogy az angolon kívül van-e súlya bármelyik ilyen tanfolyamnak egy esetleges munkánál vagy ilyesmi...
-
AMD Power
titán
Megkaptam az oklevelet.
-
lesko23
újonc
elo német kezdő tananyagot keresek. Elo angol kezdő tananyagot keresek olcson. Sürgös lenne.
[link]
-
rien
senior tag
válasz
AMD Power #83 üzenetére
hát ezt én sem
de tuti van rá valamennyi idő, mert anno mikor én kérdeztem az enyémet azt mondták, hogy bevárják míg összegyűlik a megfelelő létszám, hogy indítsák a felkészítést a társcéggel
de amúgy én sem tudom, de biztos megmondják ha betelefonálsz...
de veszni szerintem ne hagyd.... kifizetted végigmegtanultad, házit beküldted, még egy kis gyúrás
megérdemled
-
AMD Power
titán
Gratulálunk a tanfolyam elvégzéséhez!!
0Ft-s csekkel megtoldva. Pedig még 4 házimat nem si küldtem be. De örülök neki ,hogy vége. Még 4 házit beküldöm. Ök küldenek egy oklevelet azt jó éjszakát.
-
AMD Power
titán
Megjött a házim. Az egyik [B][100%-s/B] lett!! A másik meg 97%.
-
AMD Power
titán
Megjött egy újabb "adag". Már nagyon unom. Még a januári házi sincs kész teljesen.
-
AMD Power
titán
Őszintén szólva már várom ,hogy vége legyen ennek az egésznek.
-
rien
senior tag
Megkaptam ez első kijavított házit. Hát elég durva
79%. Ez fájt
Elég szigorúan van pontozva. Na nem baj, majd legközelebb....
-
Jocó1979
csendes tag
Sziasztok!
Én jelenleg 3 tanfolyamot csinálok az ELO-nál
szichológia,Maszázs,és Természetgyógyászat.A Masszázst februárban fejezem be,utánna megyek gyógymasszőrire,de nem annál az iskolánál amivel az ELO szerződést kötött,mert az drága.Szeretek az ELO-val tanulni,de szerintem sokal hatékonyabb személyesen részt venni egy képzésen
-
AMD Power
titán
Kicsit nagy a csúszás ebben a hónapban. Még csak ma jött meg a decemberi tananyag.
-
-
AMD Power
titán
Megjött egy kijavított leckém.Az egyik rossz lett a másik meg jó (42-92%). Szinte mindig ez van.
-
rien
senior tag
válasz
AMD Power #46 üzenetére
Akkor szerintem erőszakold meg. Ne hagyd se a pénzed, se a beleölt energiád veszni.
Én melóhelyen három munkaterületre dolgozom, de csak az egyikből van szakmám, a másik kettőt csak úgy menetközben tanultam meg és így nem is túl alapos a "tudásom", ezen is szeretnék változtatni, meg szerintem sokkal jobb több lábon állni, sose lehet tudni, hogy mi lesz és esetleg ha úgy alakul, hogy munkát kelljen keresnem bizonygathatom én, hogy de én ezt már csinálom x éve "papírja van róla? nincs? köszönöm végeztünk", ne ezen múljon
-
rien
senior tag
válasz
AMD Power #44 üzenetére
Húúúúú nekem az még messze van. 16 hónap a "tanfolyam", nem tudom hanyadik lecke után lehet beadni (de valami huszonakárhány dereng) a jelentkezést az OKJ-ra (nekem ez jövő ősszel lesz meg kb.)
Én felhívtam a vizsgáztató céget és azt mondták, hogy csak akkor lehet menni egyáltalán konzultációra ha összegyűlt a megfelelő létszám. Akkor szólnak, hogy na megvan a létszám lehet menni, de nekem csak annyit mondott a hapsi akivel beszéltem, hogy ez 4 szombatot fog jelenteni, asszem "egésznapos" intenzív képzés lesz és ezt követi majd a vizsga.
A tb-ügyinétéző tudtommal náluk új szóval lehet várnom kell majd a konzultációra, hogy meglegyen x fő aki szintén teljesítette azt a huszonakárhány lecke+házi kombót. -
rien
senior tag
válasz
AMD Power #41 üzenetére
Ja, értem. Azt hittem tudsz valamit amit én nem.
A Tb-ügyintéző papír kellene, meg már ki is néztem a következőt az logisztika lesz
Nem tudom a te anyagod milyen, de az enyém annyira unalmasan kezdődik, hogy neki futottam már sokszor, de mindig kedvem szegiPedig ami utána van azt már tudom is 75%-ban, nem lenne megerőltető, meg érdekel is de ezt az elejét egyszerűen nem tudom megemészteni.
-
rien
senior tag
válasz
AMD Power #39 üzenetére
Miért? Ha szabad kérdezni?
Én is elkezdtem egy OKJ-st, bár én még az elején vagyok, sőt szüneteltetnem is kéne mert nem tudtam tanulni (se nagy kedvem, se időm nem nagyon volt mostanában).
Nem tudod véletlenül mennyi ideig lehet szüneteltetni, hogy utolérjem magam kéne vagy 3 hónap.
OKJ-re nekem anno azt mondták, hogy előreláthatólag 26eFt lesz négy koznultáció Pesten 4 szombaton és utána vizsga.
Van valami gond vele -
AMD Power
titán
Nem fogok menni szerintem OKJ-s vizsgára.
-
AMD Power
titán
Az egyik házim 40%-s a másik pedig 97%-lett. Én nem hiszem .hogy ebből OKJ-s vizsga lesz.
-
Josh
tag
válasz
AMD Power #33 üzenetére
Igazad van, de ha már ennyi pénzt beleölök valamibe, akkor már elvárható szerintem, hogy necsak majdnem mindent tanítsanak meg, mert mi van akkor ha olyat húzol, amit épp nem tanítottak meg, akkor hiába vagy te a többi területen kiváló szakember, a bizonyítványt nem fogod megkapni.
-
AMD Power
titán
Volt már valaki ilyen OKJ vizsga előtti konzultáción?
-
AMD Power
titán
A közelmúltban megújult az Országos Szakképzési Jegyzék (OKJ), amely az állam által elismert szak-képzéseket tartalmazza (1/2006 OM-rendelet). Az új képzési rendszer igazodik az uniós elvárásokhoz és a munkaerőpiaci igényekhez. Alapvetően megváltozott a szak-képesítések szerkezete, tartalma, új szakmai és vizsga-követelmények jelentek meg, melyekről a www.nive.hu honlapon olvashat. A képző intézmények új programokat dolgoznak ki az új feltételrendszer alapján. Az új OKJ fokozatosan lép életbe, a régi ezzel párhuzamosan fokozatosan szűnik meg.
-
AMD Power
titán
Látom pörög a topic. Szépen lassan azért haladok a sulival.
-
AMD Power
titán
Tegnap megjött az első tanár által kijavított házi feladatom! Az egyik leckém 70% a másik pedig 87%-s lett!
-
AMD Power
titán
Már több mint egy hónapja ,hogy beküldtem a házit és még mindig nem jött meg a javítása!
-
AMD Power
titán
Megjött az újabb tananyag!
Kaptam hozzá (ingyen) egy nagyon jó és hasznos tananyag gyűjtő ''mappát''. -
Csyppa
senior tag
válasz
AMD Power #23 üzenetére
Hát igen, a közoktatás egyik hátránya az hogy olyasmit is meg kell tanulni amit egyébként nem szeretnénk. Ez mindenkivel így van, de ha ez kell az úgymond általános műveltséghez akkor nincs mit tenni(legalábbis nekem még nincs). Ez persze felsőoktatásra nem vonatkozik(feltétlenül), mert ez (elvileg) már nem általános művetség(az más kérdés hogy napjainkban lassan kezd azzá válni).
És most pedig megyek vissza nézni a Rambo-t(903-djára)
Ja és mivel még nem kívántam sok sikert a tanuláshoz, ezennel megteszem. -
Csyppa
senior tag
-
AMD Power
titán
Lehet ,hogy egy kicsit gyerekes de már alig várom a következő tananyagot! Nagyon élvezem!
-
AMD Power
titán
Végre megvan az első teljes hónap 1-2-s lecke. A házit már megcsináltam tegnap már el is lett küldve a postán. Ja persze 2 bélyeg kell , egy a házira egy pedig arra boritákra amiben vissza küldik.
-
AMD Power
titán
Kezdek már egyre jobban belemélyedtem az anyagba! Nagyon jó mert az elméleti részben is vannak kisebb kérdések.
-
AMD Power
titán
Belekezdtem a tanulásba!! Nagyon érdekes az qanygag! Jó mert még az anyag jözben is vannak kisebb feladatok! + persze a házi amit be kell majd küldeni.
-
AMD Power
titán
Tegnap végre megjött az első lecke. Sajnos még annyi időm se volt , hogy kitudjam bontani!
-
AMD Power
titán
Még mindig nem küldték az első leckét. Pedig már nagyon kíváncsi vagyok.
-
AMD Power
titán
Remélem nemsokára megjön az első tananyag! Nagyon kíváncsi vagyok rá!
-
AMD Power
titán
Konkrétan:
A konzultációsorozat 8 alkalomból áll, egyenként 8 órás időtartammal, kéthetente, szombati napokon. A részvételi díj: 28.000 Ft, mely a vizsgaköltséget nem tartalmazza
Még így se drága!
Persze annak is feltétele , hogy OKJ vizsgára menjél:
A vizsgán való részvétel feltételei:
valamilyen szakképesítő vagy érettségi bizonyítvány,
a konzultációkon való részvétel,
valamennyi ELO-s házi feladat visszaküldése,
kereskedelmi munkára a szakmai alkalmasságot alátámasztó orvosi igazolás (melyet a háziorvostól lehet beszerezni),
a befizetést igazoló csekkszelvény bemutatása.
[Szerkesztve] -
deniro2
senior tag
Nem is erről van szó, hanem arról, hogy elméletben egy okj-s tanfolyamnak a beíratkozástól az okj vizsgáig kellene tartania, itt viszont kapsz egy elo-s papírt, majd lehetőséget biztosítanak, hogy elmenj egy másik oktatási intézetbe ''utóképzésre'' (persze csak, ha megvan a létszám, tehát érdemes slágerszakot választani, ha még ebben az életben vizsgázni szeretnél) még további 4-5 hónapra, 40-50 ezerért + vizsgadíj.
Ezt nem lehúzásképpen írom, csak ez egyrészt megtévesztés, másrészt érthetetlen, hogy miért nem tudnak egy teljes okj-s anyagot leadni. -
deniro2
senior tag
Nézegettem a képzéseket és picit belemélyedve a dolgokba már nem is tünik olyan frankónak ez a suli. OKJ-sként hírdetik a tanfolyamaikat, ezzel szemben a képzés, amit nyújtanak nem fedi le az okj-s tananyagot, így természetesen erről papírt sem adnak, az elo-s tanfolyam után simán átpasszolnak egy másik intézménynek még vagy 4 hónapra (kihangsúlyozottan meghatározatlan indulási idővel), amiért persze még külön fizetned kell, ahogy az okj vizsgáért is.... Érdekes.
-
AMD Power
titán
Járt már valaki valamelyik képzésre?
-
AMD Power
titán
Én nemrég kezdtem itt el egy tanfolyamot (Boltvezető). Nagyon örülök neki , hogy találtam egy olyan képzési lehetőséget ami mind a nagyon kevés időmbe belefér és még hasznos is lehet a számomra.
Érdemes megnézni a képzéseket hátha nem csak nekem lesz szimpatikus ez a lehetőség.
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Eredeti játékok OFF topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest