Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
НОРБИ
újonc
válasz
AMD Power #144 üzenetére
Kész komédia, már lement 6000Ft-ra?
Meglett végül az okj-d? Én most jelentkeztem orosz kezdő tanfolyamra, mert Putyinnal lenne beszédem.
16 füzet, 32 lecke, csak papír alapú házi, 60% kedvezménnyel. Mindenkinek ajánlom, hogy csak érdeklődjön és kéresse magát, mint a szűz lány és megkapja a kedvezményt. De így is pont korrekt 3600 Ft, hanganyaggal, házi javítással (ma már nem kötelező, de nekem kell, plusz van végén záróteszt és ha az is sikeres csak akkor adnak igazolást, amit ha meg fogok pillantani, meg leszek hatódva). Pénzt előre utaltam, kompletten rendeltem meg, szerintem a kéthetes időt kötelezően betartják, még akkor is, ha előbb tudnák küldeni. Szóval még nincs semmim. Pörögnek itt az események....
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest