- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tv
senior tag
UP a topiknak! Néha már elegem van az egészből. Bánom, hogy ilyen nehéz szakot választottam (bár egyáltalán nem erre akartam jönni, de ide vettek fel. Egyébként, aki megcsinálja, annak utána általában jó dolga van)). Ez az elkeseredés sokszor rámjön, mikor nem akarnak sikerülni a dolgok. Ilyenkor jó ideig teljesen magam alatt vagyok
. Mindenesetre még kitartok. Ha máshogy nem, levelezőn fejezem be majd. Dolgoztam már előtte, és az se valami fasza, de néha a suli idegileg jobban tönkretesz, mint a munka anno. Mindegy, majd lesz valami, ahogy eddig is. Tudom én, hogy nagyrészt én magam vagyok a hibás, mert tényleg sokat ellógok, meg lusta is vagyok félév közben tanulni, de mindigis ilyen voltam, változni már nemigen fogok. Jövőre már valami rendszeres melót is tervezek mellé, remélem összelön valami értelmes dolog. Most nemtom minek írtam ezt le, de jól esett. Sorstársak, ne tartsátok magatokba, nehogy már csak én szenvedjek
Egyébként a társaság király, csak lassan haladok az egésszel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- XMLTV EPG letöltő progi
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch 2
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Bomba Árak továbbra is! Évtizedes minőség, személyes átvétel is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xbox Ultimate előfizetések
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló