Hirdetés

2023. május 29., hétfő

Gyorskeresés

(#1) mizoli

mizoli
addikt

Van egy WF-C500 TWS-em, kb. rendben is van, de a tok valami extra gagyi. Ahogy látom, az utód ugyanazt örökli. :((

(#2) CHAOS AD 76

CHAOS AD 76
csendes tag

"A WF-C700 hasonló füles- és tokdizájnnal, extra gumiharangokkal és Type-A - Type-C kábellel púzol véglegesnek tűnő, de Sony vízjel nélküli renderképeken." :DD :DD :DD :C
Leköpődött a monitor...

(#3) Fritz Teufel

Fritz Teufel
őstag

Íme a speckó is a WF-C700-hoz.

Lesz hozzá Bluetooth Multipont is, de csak 2023 nyarától, egy firmware frissítés által.

[ Szerkesztve ]

Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Samsung Galaxy S20+ 5G; PocketBook Touch HD 2

(#4) xcsabo válasza CHAOS AD 76 (#2) üzenetére

xcsabo
senior tag

Nálam meg ettől :)
Egyebket kb 12 egy tucat az összes hasonló készülék.
Minden egyediséget nélkülözőek. Szóval kb. mindre igaz a fenti állítás.

(#5) Lojkus

Lojkus
csendes tag

WF-C500-am volt nagyon elégedett voltam vele csak volt egy fura baja. Sokszor úgy csatlakozott a telefonhoz, hogy közben a töltő bölcsőben volt. Eléggé zavart. Vettem egy Link Buds S-t és katasztrófa. Szakadozik folyamatosan. Már többször le választottam majd újra csatlakoztam de maradt a hiba. Ha nem külföldi media marktban vettem volna már vissza vittem volna.

(#6) Yeffy válasza CHAOS AD 76 (#2) üzenetére

Yeffy
veterán

lol, fel se tunt elsore :DDD :DDD :C

Big girls ride harder. || Kondi powaa'! ヅ

(#7) xsjado93 válasza Lojkus (#5) üzenetére

xsjado93
aktív tag

Ha megvan a blokk, magyar MM-ba is beviheted. Legalábbis én 10 évvel ezelőtt egy magyar üzletben intéztem egy Ausztriában vásárolt tab garanciális javítását, minden probléma nélkül, gondolom ez azóta is működik.

[ Szerkesztve ]

Your life is a lie.

(#8) Lojkus válasza xsjado93 (#7) üzenetére

Lojkus
csendes tag

Köszi, teszek egy próbát.

Copyright © 2000-2023 PROHARDVER Informatikai Kft.