Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Sylc

senior tag

válasz VitoSagi #15844 üzenetére

Martir enem:

Felaldoztam magam a koz erdekeben, a kozjoert es a vilagbekeert :D

Kaloz enem:

Volt egy nezetelteres amit ugy tudtam hetvegen megbeszeltunk, tisztaztunk majd hetfore mire hazaertem a melobol, a hatam mogott tortent szavazason elvettek a moderatori kivaltsagaimat (amivel tobbszor visszaeltem), mellesleg lejarattam annyira az SSL-t egy nemzetkozi esemenyen, szombaton es vasarnap, hogy Warhead kapitany nev szerint koszonte meg a jo munkat nekem es Anatronnak meg a hetvege folyaman, eloszoban.

Mivel a fejem felett dontottek es Duvi kollegat kiveve senki nem kerdezte a nezopontomat, ugy ereztem nem szandekozom tovabba az SSL szekeret tolni, mivel az EDHU 1 ev munkajanak gyumolcset az en harom havi aktiv moderatori tevekenysegemmel szemben kerult a merlegre, inkabb CQC -re es kalozkodas / fejvadaszas kerult nalam az eloterbe (ami nem zarja ki, hogy tovabbra is segitek barmely magyar jatekosnak csoportfuggetlenul, ha eppen van kedvem es meg tudunk egyezni az arban :D).

A kalozkodas pedig regi almom volt, most pedig ugy tunik vegre megjavitottak a Limpeteket :)

• [hun] warhea

tag

válasz VitoSagi #15844 üzenetére

Igazabol en megertem ezeket a dolgokat, en is Azuminak szantam. Ettol fuggetlenul sajnos igazat kell neki adnom. Azzal, hogy top tier group lettunk sajnos dolgoznunk is kell a rendszeren es amilyen nehezen szereztuk sajnos sokkal konnyebben el is veszthetjuk ezt a statuszt. :( Es ez sajnos a kozossegen all, vagy bukik. :(

Mint kiderult a magyar csapatban pont ugyanakkora potencial van, mint az osszes nagy csapatban (szamszeruleg jelenleg 2 rajtunk kivul) es semmiben sem jobbak nalunk - sot - csak ok toljak a dolgokat mi pedig annyira nem. Marmint tisztelet a kivetelnek azert van egy mag aki jelenleg is tolja (5-6 fo) de egy ido utan keves lesz.

Mindemellett tudom, hogy a longrange-bol sokkal tobb kijon, de pusztan bountyzasbol/missionbol 40-50 misit ossze lehet szedni / nap. (legalabb is tegnap ezt mondta Hawk tsen)

Új hozzászólás Aktív témák