Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Leslie33
tag
Hogy jártam tegnap! Colonián online felvettem egy földi küldetést, 9 fosztogatót kellett likvidálni. Odamegyek, leszállok, tök sötét a bázis, nincs áram. Erre észreveszem, hogy egy másik játékos is ott van. Köszönünk is egymásnak illendően és elkezdtük együtt lövöldözni. Aztán egyszer csak lön világosság, visszajön az áram. Neki gondolom javítási feladata volt. Egyszer csak ír valamit, de nem értettem. Odaáll mellém és gondolom választ vár. Kiderült, hogy németül írt és én ezt nem értettem. Lefordítottam és valami olyasmi, hogy nem jó ez így, ketten. Hát persze, mert a 9 fosztogatóból ha fele-fele arányban szedjük le őket, akkor egyikünknek sem jön ki feladat. Újraindít, solóban feladat újra megcsinál.
Aztán megint solóban ugyanoda helyreállítási feladat. Leszállok, feltöröm a power épületet, regulator behelyez, aram vissza, tűz elolt. Közben megjönnek a fosztogatok, leszedem őket. Mennék a következő épületbe, nincs áram! Valaki kiszedte a power regulátort a helyéről.
A harc közben megérkezett másik két játékos és most nem tudom, hogy valamelyikük szedhette ki a regulatort, vagy a fosztogatók voltak.
Szerintetek ki lehetett? A fosztogatók csinálnak ilyet, hogy a már visszahelyezett regulatort kiszedik? Mert ha nem, akkor csak játékos lehetett.
Minden esetre a tanúlság, hogy Colonián földi küldetést csak solo módba, mert bekeverhetünk egymásnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- AKCIÓ! ASRock A520M R5 4500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Asus ROG MAXIMUS Z690 EXTREME Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
A harc közben megérkezett másik két játékos és most nem tudom, hogy valamelyikük szedhette ki a regulatort, vagy a fosztogatók voltak.