Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Leslie33

tag

Hogy jártam tegnap! Colonián online felvettem egy földi küldetést, 9 fosztogatót kellett likvidálni. Odamegyek, leszállok, tök sötét a bázis, nincs áram. Erre észreveszem, hogy egy másik játékos is ott van. Köszönünk is egymásnak illendően és elkezdtük együtt lövöldözni. Aztán egyszer csak lön világosság, visszajön az áram. Neki gondolom javítási feladata volt. Egyszer csak ír valamit, de nem értettem. Odaáll mellém és gondolom választ vár. Kiderült, hogy németül írt és én ezt nem értettem. Lefordítottam és valami olyasmi, hogy nem jó ez így, ketten. Hát persze, mert a 9 fosztogatóból ha fele-fele arányban szedjük le őket, akkor egyikünknek sem jön ki feladat. Újraindít, solóban feladat újra megcsinál.
    Aztán megint solóban ugyanoda helyreállítási feladat. Leszállok, feltöröm a power épületet, regulator behelyez, aram vissza, tűz elolt. Közben megjönnek a fosztogatok, leszedem őket. Mennék a következő épületbe, nincs áram! Valaki kiszedte a power regulátort a helyéről. :Y A harc közben megérkezett másik két játékos és most nem tudom, hogy valamelyikük szedhette ki a regulatort, vagy a fosztogatók voltak.
    Szerintetek ki lehetett? A fosztogatók csinálnak ilyet, hogy a már visszahelyezett regulatort kiszedik? Mert ha nem, akkor csak játékos lehetett.
    Minden esetre a tanúlság, hogy Colonián földi küldetést csak solo módba, mert bekeverhetünk egymásnak.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés