Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
buke
tag
Ez egy fő Alt. account, amiről szó van:
Eltűnt egy PC MK II, nem is a credit a gond (A-class kb. 1 milliárd volt), hanem a mérnökölési befektetett munka. Valószínű beleestem abba a ritka szabályellenes szituba, amikor kettő PCMK II. van aktív állapotban.(ugyanis ilyen nem lehet) Akkor elvileg lehet 2 hajó egyszerre aktív ? Ha lett volna ott shipyard akkor minden OK lett volna ?? Hogyan lehetetséges ezt előhozni ?? Nekem szvsz. sikerült.
Egy shipyard nélküli FC-mre szerettem volna a koloniás PCMK II-semet elvinni. Ez sikerült is, úgy, hogy kiszálltam a bubis mérnökölt PCMK II-ből ügye a shipyard nélküli FC-men kolonián és gyalog stb. eljutottam bonyolult úton a Colonia systemben lévő másik PCMK II-höz és ezzel átugrottam az említett FC-re ahol ott maradt az 1. számú bubi-s PCMK II.teljesen mérnökölve. Biztos tudom eladási kísérlet nem történt, mert azt látom, hogy milyen értékű lenne az eladni kívánt hajó és akkor kibukna a veszély. Viszont lehet az az eladási hiba, amikor te mást látsz a kijelzőn és a játék mást tart betöltve ezzel már mindenki találkozott shipyard esetén, de itt napok óta nem volt shipyard. Viszont tegnap nem tűnt fel még csak nemértettem, hogy miért kapom erre a FC-re a választható hajóim közé a kiinduló ARX-os E-s kategóriás Panther ikonját. Önmagában ez is furcsa ?? FC-re ?? Ma látom, hogy nincs sehol az eredeti Bubis A-classból mérnökölt hajóm. Mindenütt kerestem,de nincs.
Csak a bubiban vásárolt és Coloniára átszállított, majd itt colonián félig mérnökölt PCMK és az ARX-es csomag default E-s PCMKII-je. Hol a hajóm ????
A munkát sajnálom, amit beleöltem. 
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- Xbox Series X|S
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Kompakt vízhűtés
- World of Warships
- OLED monitor topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- ÜTÉSÁLLÓ 1TB-os SSD: ADATA HD710 100/100 csak 13 nap működési idő
- Samsung Galaxy S23 Fe 128GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5320 - 13,3" touch, i5-1145G7, 16GB RAM, SSD, EU bill., jó akku, számla, garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 Ti 8GB Rampage SHIVA ZALMAN 500W
- Dell Latitude 5530 i7-1255U 16GB 512GB 15.6" FHD TouchScreen Nagyakksis! 1 év teljeskörű garancia!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Csak a bubiban vásárolt és Coloniára átszállított, majd itt colonián félig mérnökölt PCMK és az ARX-es csomag default E-s PCMKII-je. Hol a hajóm ????
A munkát sajnálom, amit beleöltem.