Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yag

tag

Sziasztok!
    Egy kis segitséget keresek.
    kb. 2 évig pihenőre tettem az Elite-t, majd kicsit meg is feledkeztem róla ... de pár napja sikerült vissza loginolnom a profilomba és rá kellett ébrednem, hogy pár dolog mintha igen csak megváltozott volna.
    Vissza olvastam az utsó 150-100 hozzászólást próbáltam videókat lesni hogy felvegyem a fonalat de igazából nem állt még össze teljesen a kép.
    Addig amig aktivan játszottam (kb1000+ óra) magbányásztam, hajókat épitettem, csavarogtam a naprendszerek közt egy 67ly ugrótávú felfedező hajóval (Krait Phantom), de korábban harcoltam a thargoid-ok ellen, mérnökökkel fejlesztgettem, gyűjtögettem alkatrészeket a hajókra stb. Éppen vissza cammogok egy lakott helyre és megpróbálok leszállni, de olyan bénának érzem magam mintha soha nem játszottam volna a játékkal ... szinte mindent elfelejtettem. de lelkesen vissza akarom tanulni a vezérlést. A tutoriálokat már részben végig nyomtam még megyek korrepetálásra videókat nézni, de ha valaki röviden összefoglalná, hogy most Elite Dangerous: Odyssey játszhatóságban igazán most a mai napig mire lehet számítani és merre haladni tovább ha éppen a szekrényben találtam 300 millát porosodni? Pár jótanács jól jönne, mit poroljak még le a tudásomat tekintve hogy újra lendületbe jöjjek ebben a világban ?!
    Örömmel töltene el ha valaki kicsit a módositott játékmenetről és a lehetőségekről fellibbentené a fátylakat ... gondolom jött pár újitás amit nem úgy ismerek mint ami korábban volt de hátha ezek az apróságok hiányoznak amik miatt jobban bele tudnék merülni ebbe a világba. Ismét.
    Köszönettel a türelmetek és válaszotok .
    Üdv. Yag.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés