Új hozzászólás Aktív témák

• orientcx

őstag

Nem tudja valaki megmondani, mi az a csíkozott rész annál a FC-nél? Tudom, nem túl lényeges, de érdekelne.

Csak nem ott is az SZFE-ért demonstrálnak a piros csíkos szalaggal, mert akkor Vidnyánszky elvtárs ezt elég tartósan megszippantotta(valahogy nem tudom sajnálni) ;)

Más: Sajnos huzamosabb ideig nem volt lehetőségem játszani, és amikor egy-két hete megint nekiállhattam, azzal kellett szembesülnöm, hogy változatlan fegyverzettel(MC+frag) gyak folyamatosan durván túlmelegszik a hajó. Ez eddig sosem volt probléma, de ha most az ujjam egyáltalán csak megközelíti a tűzgombot, a hölgy azonnal visítozni kezd, hogy taking heat damage, meg Breach Damage, és hogy ezt azonnal hagyjam abba, mert ez a hőség nem tesz jót a bőrének, mert kiszárítja, stb stb...Az is igaz viszont, hogy régen egy pár tüzes pillanat után máris felcsendült a "modul malfunction" kezdetű közismert kuplé, most meg olyanokat forralok a gépen, hogy a másodpilótám a bekapcsolt sütőbe jár hűsölni, és ennek ellenére a modulok nem tudnak 90% alá amortizálódni(igaz, van felpakolva egy modul reinforcement package).Röviden a kérdés az, hogy volt-e valamiféle ezzel kapcsolatos korrekció az uccsó félévben

Ráadásul a kánikulától a másodpilótám agya is megzápulhatott, mert az utóbbi két-három napban össz 7 kis vadászt vesztettem, ebből 5x(!) úgy, hogy komótosan poroszkáltunk a békés kavicsok között, ellenség sehol, ő meg időnként azzal törte meg a csendet, hogy közölte velem, hogy momentán elpukkant. És akkor azokat az eseteket még nem is számoltam ide, amikor nem hullott szét teljesen, csak némileg sérült a hullja. Egyszer-egyszer régebben is lekokizott egy-egy kavicsot, vagy be-be úszott valamelyik útjába kerülő aknamezőbe, de nem ilyen napi rendszerességgel. :U
    És úgy egyáltalán, egy másodpilótának is jár az IPSZ tagság? :)

Új hozzászólás Aktív témák