- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Boss81: Halott Torrentek keresése, törlése egyszerűen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Csak arra próbáltam finoman utalni, hogy ezzel a hozzáállással nagy szenvedések várhatnak rád a jövőben. Pláne ha ezeket amiket itt írtál a csajnak is levázoltad. Nem bántásból mondom, mert voltam hasonló cipőben én is és tudom szar ha szeretsz és nem szeretnek viszont de már olyanokat írsz mint egy lány.
Tudtommal pedig nem az vagy.
Légy férfi hát és lóbáld meg a tökeidet.....had'lengesse az őszi szél. És semmi érzelgősség.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
én elhiszem, a megszokás, az emlékek, a ragaszkodás és a szexualitás nagyon nagy úr...
de könnyen lehet jelen esetben hogy te olyan szinten leszel kihasználva a közeljövőben és úgy fog belédtaposni ahogy és mikor kedve vanés te készségesen fogsz asszisztálni hozzá. aztán ő megint dobbant, él, te meg gyomorgörccsel otthon fekszel és nem értesz semmit.
na mindegy, de ez szigorúan az én véleményem!! -
Sárpac
nagyúr
Légy hideg hozzá, akár milyen nehéz is tégy úgy mintha nem érdekelnéd őt!
Ő tudatában van annak, hogy te szereted őt és ez jó is neki még ha nem is mondja, biztonságban keresheti az ''új kalandokat'' vágd el ezt az érzést benne, és keresni fog.
Sőt lehet még bocsánatot is kér, ki tudja! -
-
Integra
titán
még egyet megpróbálhatsz, passzív ellenállás mostantól.
nincs telefon, nincsen sms válasz, semmi.
ált a nőknek piszkosul bassza a csőrét (bocsánat a kifejezésért) ha nem foglalkoznak velük. még az exek esetében is. mert tudna akarja hogy mit gondolsz róla ezek után és hogyan viselkedsz vele szemben ezek után.
egy idő után vagy elkezd újra jelentkezni vagy nem, ebből tudni fogod mi az ábra. -
-
Integra
titán
ez egy nagyon bugyuta kimagyarázó duma. szvsz.
próbált nem megsérteni, de valami más oka volt hogy kilépett a kapcsolatotokból és ez az erősebb belső maszlag tuti nem az volt
ne búsulj, nincs értelme, ez a magyarázat amit kaptál magyarázat kell legyen arra hogy valami nagyon ferde a történetben..
hagy menjen, te meg járj újra nyitott szemmel
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Gaming notebook topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- AliExpress tapasztalatok
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- iPhone 14 128gb, független, vadonatúj,aktiválatlan.
- iPhone 13 128gb független
- Lenovo Ideapad 3 14ADA05 20GB RAM 256GB M.2 SSD
- Komplett számítógép // i9-10900K // 64GB RAM // GTX1650 // 240GB SSD // 1TB SSD // WiFi // BT
- 2K Szép és csendes Gamer PC - Ryzen 5/16GB DDR4/1TB NVMe/RTX 2070 Super/BeQuiet Gold/RGB/Garancia
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest