Hirdetés

Aktív témák

• Penguin95

senior tag

Jó rég jártam itt, de talán itt az ideje. Úgyis ráérek, mivel 40 fokos lázzal, meg folyó orral nem igazán van erőm mászkálni.

Mostanában megint a nyakamba szakítottak egy újabb halom dolgot és gondot a börtönben, izéé a suliban. Például ma tudtam meg, hogy holnap SOS be kéne mennem, mert mit fogok csinálni úgy földrajz érettségin, hogy engem senki nem készített fel? Már előre hallom a kérdéseket? Miért nem jelentkeztél a szaktanárnál? Miért akarod tönkrevágni az életed ezzel? Hogyan tovább? Hogy engedjelek így érettségire? Hol voltál az iskola 120 éves ünnepségének ideje alatt? (Igen, volt ilyen is, én meg nem vagyok az a fajta, aki öltönyben akar mászkálni a nyócker egyik híres részén, a Magdolna utcában.) Remélem, hogy ezek a kérdések szerdáig ráérnek, mert nem fogok egyből a pofonért szaladni ahogy lehet. Arról meg jobb nem szólnom azt hiszem, hogy én felkerestem a tanárt, aki közölte, hogy ő erre nem ér rá, nem fog külön órát adni ezért..

Na de jöjjön egy kis más. Mostanság új elfoglaltságra akadtam, ahol kiélhetem kreatív vágyaim. Ez nem más, mint hogy témákat készítek Androidra, azon belül is CM12-re. Nem ebből leszek gazdag, de időtöltésnek jó, és közben gyakorlok is.

És végre nem úgy írok ide, hogy közben 6x görcsbe állt a hátam, ugyanis lecseréltem a jó öreg konyhaszéket egy kényelmesebb darabra. Végre nem egy beton keménységű, zsiráf magasságú fémkupacon ülök, amin nem lehet hátradőlni (legalábbis anélkül, hogy megfagyjon az ember háta). Helyette jött egy használt, de jó állapotú karfás szék, ami szövettel van borítva, és sokkal alacsonyabb. Ebben már lehet normálisan ülni.

De azért jutott még negatívum is. Konkrétan már megint belefutottam abba az emberbe, akitől a szőr feláll a hátamon. Ez nem más, mint egy volt osztálytársam (talán már írtam róla korábban, lusta vagyok visszaolvasni) általánosból. Egyéb irányt nagyjából az élősködők sorába teszi minden ismerőse, okkal. Levakarhatatlan szép szóval, ha meg durva az ember, akkor jön anyuci, aki úgy gondolja, hogy a főiskolája mindenre feljogosítja. Na majd okosan megoldom valahogy a kettő között.

Aktív témák