Hirdetés
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
fpeter07
veterán
Mit látunk a képen?
a) Egy vasúti megállóhelyet
b) Az elsuhanó tájat
c) Egy 50 perc késéssel úton lévő vonatból készült képet.A helyes megfejtők között kisorsolok egy Pécs-Zalaegerszeg közötti, garantáltan késésmentes menetjegyet.
A szombati nap Restart versenyzéssel telt. Ez még csak a jéghegy csúcsa volt, ugyanis egy hét múlva újra lesz egy, remélem hasonlóan izgalmas menetem. Nagyon komoly rendezvény sorozat. A mai világban ritkán látni sportolókat, pláne ilyen sokféle sportágakból. Jó, hogy egy ilyen rendezvény összehozza a népet és publikus is egyben.
A 2014-es olimpia óta nagy kedvencem a ritmikus gimnasztika. Már maga a sportág is különleges, de a versenyzők (lányok) még különlegesebbé teszik. Azóta érdekel az ilyen művészi sportok nézése. Vasárnap délelőtt légtornászok kapták meg a színpadot, délután pedig a rúdtáncosok kötötték le a nézők figyelmeit. Az előbbi elejéről lecsúsztam, utóbbit meg sajnos nem tudtam végignézni. Kókuszvizet szürcsölgetve ki lehetett volna bírni. Meglepett, de létezik ilyen ital is. Potom 1700 Ft literje.

Voltak érdekes versenyszámok is, mint pl. kerekes székes vívás:
Aktív témák
- Dell Latitude 5530 Core i5 1245U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z790 i9 14900KF 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5080 16GB LIAN LI LANCOOL 216R ADATA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 24GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest