Hirdetés
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bringasisti
őstag
Üdv. Két alkalommal rendeltem eBay oldalról 26650 aksit. Nem ugyanazt az ajánlatot. Egyik se jött meg. Ti honnan rendeltek 1 darab kéne ami meg is jön. Természetesen nem a legolcsóbb érdekelne max 5 A terhességgel
BENEFON DELTA--------N8
-
bringasisti
őstag
Én azért vettem hogy ha áramszünet vagy valamit meg kell csinálni legyen. Világítani akarok vele nem villogni. Nekem ez nem olyan sarkalatos kérdés mint aki egy ilyen topic állandó tagja.
BENEFON DELTA--------N8
-
bringasisti
őstag
Ez mindenütt így van 18650 aksi 5 évvel ezelőtt 6800 mAh vagy ami lámpáról beszélünk 26650 aksi 8000 mAh ezért a második lámpát aksi nélkül vettem mert csak 1400 mAh a valós érték. Ugyan ez a fény részéről. De azért egy jó lámpa főleg mert az aksi +30% és mert a nagy felület miatt nem melegszik. Nekem például a fókusz többet ér mint a fix tükör
BENEFON DELTA--------N8
-
bringasisti
őstag
válasz MittuDomain_ #54871 üzenetére
Bár szomszédok vagyunk, de köszi nem . Számomra ez egy olyan eszköz amit itthon és a telken ( ezért van kettő ) minden fél évben veszek elő
BENEFON DELTA--------N8
-
bringasisti
őstag
Vettem egy 26650 aksit a sportlampa.hu oldalról. 5000 mAh helyett tud 4200 at. Írtam véleményt, feldob egy üzenetet hogy a szűrő majd értékeli hogy a véleményem publikus e. Csak extra pozitív vélemények vannak!!!!??
BENEFON DELTA--------N8
-
bringasisti
őstag
Digitális fókusz milyen elven működik? Köszi
BENEFON DELTA--------N8
-
bringasisti
őstag
Ne okozzatok csalódást! Senki nem mondja meg a digitális fókusz hogy működik?
BENEFON DELTA--------N8
-
bringasisti
őstag
Köszi mindenkinek
BENEFON DELTA--------N8
-
bringasisti
őstag
-
bringasisti
őstag
válasz Gargouille #55263 üzenetére
Nem bántottál meg, csak az összefoglalót megnéztem valamint itt többször említve volt valamint a kuglinak beütöttem a digitális fókuszt és nem dobta ki.
BENEFON DELTA--------N8
-
bringasisti
őstag
válasz FBLLMAG #55269 üzenetére
Mikor még bírtam lejártam Balatonra. Mikor az Energizer megjelent az 1W lámpával vettem egyet. Mivel nem tölthető ezért nagyon drága volt az üzemeltetése mert 11 h volt megadva de 6-8 h után cserélni kellett a telepet. Az volt a nagy előnye hogy 2-3 ° volt a fény ami arra volt jó hogy emelt fejjel tompítást kértem a buzi autóstól, viszont ha előre világítottam a sávomba akkor nem zavartam. Most a Nitecore NU 30 lenne a befutó ha le tudnék tekerni Balatonra
BENEFON DELTA--------N8
-
bringasisti
őstag
válasz Gargouille #55304 üzenetére
Mikor tekered a menetet az oxidált felület megkopik és vezeti az áramot, viszont nem oxidálódik. Sima szilikon zsír
[ Szerkesztve ]
BENEFON DELTA--------N8
-
bringasisti
őstag
válasz Gargouille #55939 üzenetére
Kocsi benzin tankja is robbanás biztos. Anyagminőség kérdése
BENEFON DELTA--------N8
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Autós topik
- Háztartási gépek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dacia topic
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Politika