- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- New Game Blitz - 2024
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Fény derült a Loch Ness-i szörny titkára
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Hogyan férhettek el az őseink a Földön?
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sleek
senior tag
válasz mintapinty #21878 üzenetére
Ismerős a dolog . Felénk a szomszédok mindennel zörögnek stb ... Ha 2 napot én vágom az évi tüzelőmet már fújjolnak stb.
<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
Sleek
senior tag
válasz mintapinty #21865 üzenetére
Helló ha nagyon zavar akkor menj be a polgármesteri hivatalba és kérd el azt a rendeletet milyen decibelben határozták meg a zaj értéket felétek. Maga mint csendháborítás nem este 10től van hanem úgy van már meghatározva egész nap lehet csendháborítás ha egy bizonyos zajszínt felett van az érték. Ez abban rossz ,hogy általában sok helyen nagyon alacsony az érték és pl hasító fejszével hasogatáskor nagyobb zajt keltesz mint ami megvan adva. Ha nagyon zavar a szomszéd akkor szólsz a hivatalba ők kimennek szólnak nekik. Ha még mindig zaj van átadják a rendőrnek az kijön figyelmeztet. Ha akkor sem akkor jönnek zajt mérni. Ebben csak az a rossz ,hogy amikor jönnek mérni ált csend van. Tehát a kakiknak egy pofon.
<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
Magnat
veterán
válasz mintapinty #21866 üzenetére
Nem mindenki tud laptopakksit szerezni, főleg nem ingyen ... ha meg elkérnek érte 1-2 ezer forintot, azért már lehet venni pár 18650-et, amik legalább garantáltan jók és tényleg hozzák a gyári kapacitásukat. Plusz ha javaslod a laptop akksi bontást, nem árt figyelmeztetni is, h bontás közben ildomos vigyázni, nehogy zárlatot csináljon, mert abból lehet némi tűz, meg kisebb csimm-bumm. Ugyanúgy akkor is, ha mélykisült akksit próbál meg tölteni (nem törvényszerűen, de előfordulhat) ... szóval hidd el, megvan a bontott mellett az új létjogosultsága is
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
csucsotke
aktív tag
válasz mintapinty #21842 üzenetére
Köszi, jónak néz ki a fejlámpa. A ceruzaelemessel összezavartál Gondoltam erre is, de lekorlátoztam magam 3 lámpánál, de asszem ezt berendelem negyediknek Jön a szezon úgyis fog kelleni az ismerősöknek.
[ Szerkesztve ]
-
PHM
addikt
válasz mintapinty #21857 üzenetére
Hol vagy elérhető?
Engem érdekelne, de tömegközlekedek, s ez behatárolja a lehetőségeim.Ma olyan bizonytalan vagyok... Vagy mégsem?
-
csucsotke
aktív tag
válasz mintapinty #21842 üzenetére
Most akkor szar az a lámpa, vagy csak ironikusan érted? Egy ismerősömnek kéne már egy ideje fejlámpa, de nem találok semmi biztatót. Ezen a téren nem könnyű jó anyagokból készült, olcsó lámpát találni, mint a zseblámpáknál.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz mintapinty #21219 üzenetére
Nem tudom honnan van a rang-fétised/kisebbségi komplexusod, de igazán abbafejezhetnéd már.
Nyilván azért kérdeztem általánosságban, mert van kismillió fejlámpa és hátha tud a törzsgárda ajánlani vmit.
A továbbiakban hanyagoljuk inkább egymást.96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz mintapinty #21214 üzenetére
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
jozsi252
veterán
Ha EU-ból rendeled, pl UK akkor nincs semmilyen plusz áfa vám stb.. Ha Kínából rendeled, akkor 22 EUR felett van, ha fennakad persze.
iPhone 16 Pro Max
-
bul07
nagyúr
Jó az 22€-nak is , már mint a Áfa határ(+27%-rá), meg persze van 2000Ft-os ügyintézés is
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nagyúr
válasz mintapinty #21208 üzenetére
Na, PC-n már látom. Az nagy. Vmi kompaktabb darabot keresnék.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
nagyúr
Nekem vmi Nightfighter az első $59-ért.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
M_o_g_y_i
őstag
válasz mintapinty #21209 üzenetére
Ilyent NE ajánlj inkább...
4db szép állapotú 4x100 6.5x15 ET35 acélfelni eladó!!! - Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó!
-
mintapinty
csendes tag
Nem vagyok kegyetlen; tessék: töltő aksikkal
Valaki szóljon Crey-nek...
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz mintapinty #21179 üzenetére
40 nap alatt hajózott el ide 6 db akku GB-ről.
Létezik, h a lapos fejű akksikat nem tudja tölteni az Xtar VC2? Lehet, nem ér hozzá rendesen a pólushoz. Rendelhetek mágnest én is. Végül is mindig szerettem volna neodímium kütyüket - bár az óráimat óvni kell majd a túl közeli kapcsolattól .39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
kowik
tag
válasz mintapinty #21179 üzenetére
El.
Én most kaptam tőlük 8db-ot egy csomagban. -
trassher
addikt
válasz mintapinty #21125 üzenetére
Nekem az a lényeg hogy ne legyen nagy és gombos legyen. Láttam sok olyat ahol tekerős a kialakítás de szerintem nálam az mindig bekapcsolna vagy a zsebemben vagy a kocsiban.
Redmi Note 7
-
trassher
addikt
válasz mintapinty #21123 üzenetére
Nem tűnik rossznak. Most egy ilyen van fent nálam de elég kevés a fényereje.
Redmi Note 7
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz mintapinty #21077 üzenetére
Ilyen van a matt, régebben jött C8-ban. A fényes, fehérebb fényűben, ami tegnap jött azok a tégla alakú fekete izék /bocs! / más elrendezésben vannak : kettő egymás mellett alul, és egy-egy oldalt. Felül nincs, helyette négy arany csillag festve. Hamisat kaptam volna? Fényre erős, mint a másik, csak nem sárgás.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
bul07
nagyúr
válasz mintapinty #21028 üzenetére
Ha írsz nekik csak azt írd meg hogy nem azt kaptad amit rendeltél, meg hogy nagyon sárgás a fénye
Nem kell túlbonyolítani
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
krisztianAMG
senior tag
válasz mintapinty #21024 üzenetére
Eddigi tapasztalatom szerint nagyon korrektek minden téren.
-
bul07
nagyúr
válasz mintapinty #21024 üzenetére
Írj nekik és képel támaszd alá, és csak reagálnak rá valamit és akár kedvezményt vagy részleges visszatérítést is kaphatsz
-
MAC72
tag
válasz mintapinty #21016 üzenetére
Én kérek elnézést, nem állt szándékomban kritizálni, csak finoman szerettem volna felhívni a figyelmed.
Sőt, személy szerint pozitívan értékelem a segítő szándékú hozzászólásod. -
bul07
nagyúr
válasz mintapinty #21004 üzenetére
Hopp Hopp most olvasom én meg ragálok rá
Na mindegy ha megírtam nem törlöm
..............................................................................................................
Ezekből a Police feliratú lámpákból rendeltem vagy 20darabot régebben , 1$ de volt hogy 0,9$ osztogatták őket (Akkor még 230Ft volt egy dollár)Most ahogy nézem 310Ft körül mennek
Bár ezekből is van több fajta, kidolgozottságra és anyag vastagság tekintetébe is , és egy eladótól 1hetes különbséggel rendelve is ki lehet fogni különböző kivitelt
Amúgy piszok sok mindent kibír , én volt hogy tesztelés gyanánt beton placcon lazán eldobtam párszor és túlélte azóta is világít
Egy kettőnek így majd két év után tényleg van kapcsoló hibája
[ Szerkesztve ]
-
MAC72
tag
válasz mintapinty #21004 üzenetére
A 38. hozzászólás 2009-03-25-én íródott. Hogy jött ez képbe hat év távlatából?
-
erik365
senior tag
válasz mintapinty #20930 üzenetére
Elméletben kb 20%-al nő a fényerő, de ugye ebből veszik el a reflektoron, a lencsén, szóval nem esnél hanyatt tőle ha XM-L2-őt tennél bele.
1.4 T-jet M32
-
erik365
senior tag
válasz mintapinty #20928 üzenetére
Mihez képest? Sima XM-L-hez képest nem fogsz észre venni semmit.
1.4 T-jet M32
-
hpsafl
tag
válasz mintapinty #20868 üzenetére
Ha jól értem, akkor alacsony fokozatban tudod váltani, mint az összes többi Convoy esetében.
Nekem ez eddig mindig megfelelt, és nem kapcsoltam be véletlenül a villogó módokat.Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
hpsafl
tag
válasz mintapinty #20853 üzenetére
Sokat agyaltam ezen a témán én is, de végül is arra jutottam, hogy az XP-L egy XP-G2 külső méretével rendelkezik, de maga a fényt kibocsátó felület akkora mint egy XM-L2-n, így sokat nem nyersz vele.
Viszont az alapérvényű, hogy ha egy XM-L2-t cserélsz egy XP-G2 ledre, akkor ott a fényerősség növekedni fog, mert az utóbbi hiába tud kevesebb lument, de ezt nagyobb lumen/mm2 aránnyal tudja.Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
-
erik365
senior tag
válasz mintapinty #20861 üzenetére
Ezzel mi a baj? Amúgy ha mindenképpen ilyen driver kell akkor ezt ajánlom
1.4 T-jet M32
-
erik365
senior tag
-
krisztianAMG
senior tag
válasz mintapinty #20715 üzenetére
S2+ 1,4A-os verzió, és még nagyobb fényerőt is tud, mint a tiéd. Szvsz a minősége is jobb.
-
korn
aktív tag
válasz mintapinty #19717 üzenetére
Ha képes 3000 fölötti lumenre, akkor miért elégedjek meg 1000 egynéhányszázzal? Miért ne aknáznám ki a képességeit? Van rajta fokozatváltó, ha akarom lejjebb veszem. A súly meg relatív annak fényében, hogy mekkora fényerőt tud ráadásul 4 akksi megy bele. Ennél kompaktabb már nem is lehetne.
-
mintapinty
csendes tag
válasz mintapinty #19704 üzenetére
A lámpa kapcsolójánál volt a hiba. Győzelem! K.rva jó ez a kis minilámla, de melegedni szeret. Meg sz.rul szállítják.
Valaki szóljon Crey-nek...
-
hpsafl
tag
válasz mintapinty #19704 üzenetére
Leveszed a zsugorcsövet, és a védőelektronikát leoperálod az akkuról.
Anubis_9:
Elnézést, hogy sak most írok, de most van időm bővebben kifejteni a dolgokat
Igen erre gondoltam.T3, SkyRay King: Kis refi+több led= szórt fény, de abból viszonylag sok, viszont nem lesz nagyon pici hotspotja, ami messzire visz.
SolarStorm SP3, Fenix TK75, BTU Shocker: Több led+egy fokozattal nagyobb refi= viszonylag sok szórt fény, de mellette van egy koncentráltabb hotspot is, ami miatt már messzebbre visz. Számomra ezek a fajta lámpák az optimális keresőlámpák.
ZY-T08, Courui, stb egy ledes nagyobb refijű throwerek: egy led+egy a többihez képest sokkal nagyobb refi=kevés szórt fény, mert a fény nagyrésze egy viszonylag kicsi hotspotban koncentrálódik. A hotspot mérete fugg a refi méretének és led méretének az arányától. Pl egy Courui refije egy viszonylag nagy MT-G2 leddel nagy hotspotot fog adni, még egy XM-L2 sokkal kissebb méretű. Hiába tud az MT-G2 sokkal több lument, mint egy XM-L2, de azt sokkal nagyobb területen adja le. A legfényesebb, legerősebb hotspot érdekében nem a legnagyobb lumen értékű led a nyerő, hanem az, ami egységnyi területen pl 1 mm2-en a legtöbb lument adja le.
A throwerek fényereje(Candella értéke) fokozható egy dedómolással. Ilyenkor viszont csökken a fényáram (lumen érték), de ez bőven megéri az erősebb hotspotért. Én pl ha throwerről van szó akkor rögtön dedómolok.
Azt még érdemes tudni, hogy a dedómolással melegszik a led fénye (nem lesz izzó sárga), így csak hidegfehér leddel érdemes csinálni.Szolnokon és Kecskeméten tudok mutatni mind a három fajta lámpából, ha esetleg élőben szeretnéd megnézni őket.
[ Szerkesztve ]
Blogom: http://gearbest.blog.hu/ Egyedi kupon: gbkupon@gearbest.com
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest