- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Keychron M6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bedvóter
tag
válasz
WestBam #73566 üzenetére
Egyetértek veled is, meg FBLLMAG kollégával is.
Nem vonom kétségbe, hogy jó lámpa a Fenix PD36 TAC lámpa. Csak két gondom van vele.
1. Nincs oldalkapcsolója, így ha változtatni akarsz valamit, akkor két kéz kell vagy fogásváltás.
2. Egy 2,5 cm-es fejjel rendelkező lámpa ugyan zsebbarát, de a fénye sosem lesz olyan, mint egy 5 cm-esé. -
FBLLMAG
senior tag
válasz
WestBam #73566 üzenetére
Hát erről írok én is. Már régebben mi ezt megbeszéltük. A hátsó kapcsoló mindig ott van. Vagy a gyűrűs kapcsoló is a helyén marad. Ugye. Oldalkapcsolósból is vannak jók, bár amiket keresni kell, elveszik az ember kedvét. Ilyenkor hiába fényesebb kicsit a lámpa, a kapcsolója végett a másikat választom.
Értem a M1 hasonlatot is (nekem is van). Már rengetegszer írtam, hogy a szűk fénycsóva, közelre, nem sokat ér. Pláne a gyengébb szórt fénnyel. 10 m -ről 1 m alatti átmérőjű fénykör, lehet kapkodni ezzel a fénykörrel. A 4, 5 cd/lm szórt fényű lámpák meg a természetben kevésbé használhatók. Pláne az apróbbak, amik talán a 600 lm -t tudják stabilan tartani (2400, 3000 cd). Talán ha 15, 20 m -re elegendőek. Persze, pár mp -ig, percig akár 30, 40 m is lehet a használható táv.
Ráadásul, ha az ember keze kicsit meg van dermedve, be van görcsölve, ha a cukor leesik, vagy csak fáradtabb az ember, na akkor nyomogasson 3x, 4x, 5x, ... kapcsolót az ember. Vajon hányadikra sikeredik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest