Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Donki Hóte #52619 üzenetére
Tele van a hócipőm a banggooddal és a lumintoppal.
Rendeltem 2 lámpát együtt 23 dollárért. Készlethiány miatt ez egyik lámpát nem tudták feladni, ezért kettébontották a rendelést, az egyik 11.5 dolláros részhez odaírták, hogy postázva, a másik 11.5 dolláros részre meg azt írták, hogy vagy rendeljek mást, vagy várjak, vagy refundolnak. A refundot kértem.
Erre ma "örömmel" értesítenek, hogy visszaadnak 6 dollárt
Kérdem, wtf, miért csak 6 dollár?
Írják, hogy akció nélkül 16 dollár volt a lámpa, plusz 1 dollár a szállítási díj. Mondom nekik, hogy a honlapjukon jól láthatóan 11.5 dollár a lámpa ára, szóval adják vissza a 11.5 dollárt.
Persze kötik az ebet a karóhoz, hogy egy hete még 16 dollár volt.
Szóval rohadjanak meg, soha többet nem veszek lumintop lámpát ettől a rablóbandától
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
titán
Két hete megrendeltem banggoodtól egy ts100 forrasztópákát akcióban. Erre ma jött egy email, hogy nem kapom, de a mellé rendelt 2000 forintos pákahegyet küldenék 2000 forintos eu priotity postával. Jó vicc.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Ra3
őstag
Nem értem mi van, ha rendelni akarok akkor van raktáron az összes színből kínai raktárban. Véletlen nem US raktárból rendelted?
Amúgy nemrég jött meg nekem is arany színben, nagyon jó kis lámpa, régebben vettem ajándékba egy Lumintop Worm 4.0-t, ez nagyon hasonló, majd összehasonlítom ha le tudom fényképezni együtt a kettőt.
Könnyű kapcsolgatni, pedig alapból nem szeretem a twisty megoldást, és brutál pici, talán akkora mint egy AA elem.
Lehet hogy berendelek egy ilyen kettes akciós csomagot, ajándékba ezek mindig jók ha vannak készleten.[ Szerkesztve ]
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Linux kezdőknek
- Milyen alaplapot vegyek?
- E-book olvasók
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest