Hirdetés
- Mára elég volt a reklámokból
- Asszociációs játék. :)
- Astra kalandok @Első rész
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Reklámmentesítés HyperOS-ben Xiaomi/POCO/Redmi
- Hiányzik a gamer érzés
- Tápszűrő építése kapcsolóüzemű adapterekhez (HiFi készülékekhez)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos ez a flatpakos megoldás még messze nem az igazi.
A Chrome például azt csinálja, hogy ha le akarsz menteni mondjuk egymás után több képet, akkor minden egyes képnél ki kell tallózni a mappát, mert hiába tallózod ki az elsőnél, nem jegyzi meg, a második visszaáll alapra.Nameg a flatpak alkalmazások nem veszik át a rendszerben beállított témát. Elég hülyén néz ki, mikor a dark témára belőtt rendszeren megjelenik a világos témájú app...
Szegény Elementary amúgy tetszetős rendszer lenne, de még mindig tele van bugokkal.
Pl. ha a Files-ban fel van csatolva egy SFTP megosztás, te bezárod a Files-t, és valamilyen okból elérhetetlenné válik a megosztás (mondjuk elmegy a net), akkor a Files jódarabig (percekig) nem hajlandó elindulni, és alig lehet kilőni, még rootként kiadott SIGKILL sem segít!A Photos appban alig találtam meg a képátméretezést, egy Google keresés után Githubon bukkantam rá egy issue-ben (a kép exportálásánál lehet átméretezni, de az eredeti méreteket akkor se mutatja).
Illetve ott van még az a két issue amit nyitottam hónapokkal ezelőtt [1] [2]. Nekem az első fontos lenne (bár tegnap találtam rá egy workaround-ot).
Sajna jelenleg nincs elég időm/energiám ahhoz, hogy jobban belemerüljek az Elementary programozási technikáiba, de ha lesz, akkor besegítek nekik kóddal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
- Adobe Creative Cloud - 2024. 04. 05 - 2025. 04. 05-ig
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest