Új hozzászólás Aktív témák

• trigorin

aktív tag

válasz HaaS #263 üzenetére

Látom, elkapott a hangulata :)
    Tényleg szórakoztató egy világa van a játéknak.

Amúgy szépen vissza lehet vezetni feature-öket a GC2 egyes játékelemeire. Kereskedelmi utak, karavánok, csak itt az út növeli a haladási sebességet, az outpostok a starbase-ek megfelelői, viszont itt fejlesztés közben döntöd el a specializációt, nem pedig ilyen vagy olyan bázist raksz le. Meg hát a legózás az egységekkel, illetve a sebzési és védelmi típusok. Azért bánom kicsit, hogy kihagyták belőle az AI real time tervezését, ami a a korábbi játékban viszont benne volt. Már csak azért sem értem, miért van így, mert a hősök menedzselése során (szintváltásnál, beszerzett tárgyak, azok használata) képes kombókat összeállítani.

WoM-ban is így ment a harc vagy ott egyszerűbben? Úgy rémlik, nem voltak megkülönböztetve sebzési és védelmi típusok, csak volt attack meg defense, és ennyi. Hogy alakult ez ott a patchek során?

Egyébként szerintem sokkal kifejezőbb itt a harcrendszer, mint a GC2-ben volt. Utóbbiban igencsak egyszerű matematikával számolták a csatát. Tetszik, hogy az FE-ben külön kalkulálja a találatot és a támadás erejét. Ráadásul, ha igaz, ami tolvastam erről, a támadás kiszámítására alkalmazott képlet is nagyon jó.

Új hozzászólás Aktív témák