- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Lehet, hogy a tervezők jobban tudják? Még sosem estem arcra kerékpárról, igaz, nem nagy a merítés. A minap a +3°C-ban nyálkásított úton csúszott ki alólam a bicaj, fejem a szegély élére, sisak csattant még csak meg sem szédültem, sisakon karcolás se. Ki az a hülye, aki direkt kifordítja az állát ahelyett, hogy fejét behúzva, ösztönösen guruló mozgásba vigye lendületét, és pofára essen, és még jut is rá ideje?
Aztán meg biztosan sokat látnánk csurom vizes/párás sisakban!
Fizikát suliban kéne tanulni, de minden idiótát átengednek kegyelem 2-essel.
Tegnap kaptam rásegítést kerékpárra. Belém tolatott egy barom, pedig direkt beljebb húzódtam, hogy ne kerüljek holttérbe, és még csöngettem is, mert csak úgy, jelzés nélkül megállt az út közepén. Ha nem ugrok le, nagy sebességgel haladhattam volna hátrafelé. Inkább hanyagolnám.
Amúgy a rolleresek IQ-ját ismerve kétlem, hogy egyáltalán el tudnák olvasni a cikket.
norbx: A KRESZ szerint roller segédmotoros kerékpárnak számít, az arra vonatkozó szabályokkal (ahogy pl, a kisállatszállítás szabályai is benne vannak, csak nem e néven). Belügyminiszter is egyértelműsítette. Azon mondjuk nem csodálkozom, hogy a zemberek 94%-a (statisztikailag) nem képes értelmezni az olvasottakat.
-
norbx
aktív tag
Norbx : A KRESZ még egyáltalán nem ismeri az elektromos rollereket, rolleren ez a kézzel illetve lábbal való integetés életveszélyes.🙂↕️
Hát az kétségtelen.Viszont lehet nem leszek népszerű de valamilyen vizsgához kötném a használatát mert életveszélyes ahogy közlekednek ezekkel sokan.
-
DigitXT
félisten
azt kinevezik
Gondolom kinevetik akart lenni, de amúgy az ilyet pont le kell szarni... Amikor párommal mentünk biciklizni, rajtam a bringás sisak volt, párom viszont motorosat vett. Mert csak. Elvileg egy full face bringás is megfelel védelem tekintetében, de a motoros tud többet is, cserébe általában nehezebb. Amúgy vannak akik rolleren is csak kinevetni tudják a sisak használókat. Nekik lesz aztán fogatlan mosolyuk, miután beleharaptak az aszfaltba. -
Hieronymus
veterán
A gyors villogást ne használd, Ha epilepsziás rohamot vált ki a mögötted közlekedőben, a sisak sem fogja megmenteni az életedet.
Az emberi agy az irányjelző színére és villogásának tempójára áll be.
Az Irányt a járműn elhelyezésének pozíciója adja meg és nem a formája. Ennek továbbra is az a baja, hogy középen van és nagyon lent.
De jobb mint a semmi. Szürkületben és sötétben a karjelzést akkor lehetne jól látni, ha fényvisszaverő csík lenne a karon. -
alcsa
senior tag
Ezért kell mérlegelni mindenkinek ezek közül:
A kerékpáros sisakok kerékpáron is elégtelen védelmet nyújtanak,mert ha a egy esés után, új állkapcsot, fogsort,vagy arcot kell csináltatnia az embernek csak azért mert ott nem volt semmilyen védelem,akkor az elégtelen akkor is,ha a fej többi részét megvédte.
vsA dolog iróniája,hogy amennyiben valaki kerekékpáron robogós vagy motoros bukósisakot húz, azt kinevezik
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows Insider Program
- Politika
- Trollok komolyan
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Autós topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- LG 25GR75FG-B 25" UltraGear FHD 360Hz 1ms
- Zászló és fokozat kijelző LED panel szimulátorhoz (Simhub vezérelt)
- Állítható magasságú, 3D nyomtatott videókártya támasztók, a kínálat folyamatosan bővül.
- Asus ZenBook Duo UX8406 -14" 3K OLED 120Hz Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - Win11- 3 év garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Gombászkönyvek egyben