Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Kalandor: Habemus papam
- Pajac: Átlátszó fém
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
válasz
Thunderzolee #21 üzenetére
Leírod, hányféleképpen lehet jelezni.
Taknyolásból is látszik, merre kívántál haladni.
Azt hittem, emelt lábbal hugyozni akarnak. Az legalább sárga jelzés lenne.
-
Predatorr
őstag
Lehet, hogy a tervezők jobban tudják? Még sosem estem arcra kerékpárról, igaz, nem nagy a merítés. A minap a +3°C-ban nyálkásított úton csúszott ki alólam a bicaj, fejem a szegély élére, sisak csattant még csak meg sem szédültem, sisakon karcolás se. Ki az a hülye, aki direkt kifordítja az állát ahelyett, hogy fejét behúzva, ösztönösen guruló mozgásba vigye lendületét, és pofára essen, és még jut is rá ideje?
Aztán meg biztosan sokat látnánk csurom vizes/párás sisakban!
Fizikát suliban kéne tanulni, de minden idiótát átengednek kegyelem 2-essel.
Tegnap kaptam rásegítést kerékpárra. Belém tolatott egy barom, pedig direkt beljebb húzódtam, hogy ne kerüljek holttérbe, és még csöngettem is, mert csak úgy, jelzés nélkül megállt az út közepén. Ha nem ugrok le, nagy sebességgel haladhattam volna hátrafelé. Inkább hanyagolnám.
Amúgy a rolleresek IQ-ját ismerve kétlem, hogy egyáltalán el tudnák olvasni a cikket.
norbx: A KRESZ szerint roller segédmotoros kerékpárnak számít, az arra vonatkozó szabályokkal (ahogy pl, a kisállatszállítás szabályai is benne vannak, csak nem e néven). Belügyminiszter is egyértelműsítette. Azon mondjuk nem csodálkozom, hogy a zemberek 94%-a (statisztikailag) nem képes értelmezni az olvasottakat.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Bár a KRESZ szerint ugyan nem kötelező, de saját biztonságunk érdekében erősen ajánlott az elektromos rollerünket...
- Fotók, videók mobillal
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED monitor topik
- Építő/felújító topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen, i7-9700 vagy "félkonfig"/ Win11- Számla, garancia
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest