Hirdetés
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hiányzik a gamer érzés
- Mi történik egy netes csalás után?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- LDNIO A6140C 140W GaN Super Fast Desktop Charger
- Szólánc.
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- E91 blog 2. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
csmat
senior tag
Szia!
Nekem 2 éves a DeWalt fűnyíró (sima 2*18v) eddig szeretem, bevált. Nekem az tetszett meg, hogy fém váza van. ellentétben az akkori makival, Meg van még a kicsi láncfűrész. A többi meg Parkside
Amúgy nekem van egy kis Metabo becsípődésem, de 2 éve még nem volt nekik fűnyírójuk -
csmat
senior tag
Sziasztok, van egy DEWALT DCMW564P2-QW fűnyíróm, amivel sikeresen elkaptam egy nagyobb követ. Sajnos azóta üt egy kicsit a tengely. Ki lehet cserélni?
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
A parkside okos (performance )akkut lehet tölteni a régi "buta" töltővel?
És fordítva? Az okos töltővel lehetne szabályozni mennyire és milyen gyorsan töltse fel A régi akkukat?A kicsi 4ah performance akku kb ugyan olyan nehéz mint a buta 2ah vagy inkább mint a buta 4ah? Nem akarok túl nehéz csavarbehajtót.
Köszönöm
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Magasnyomású mosót keresek ház körüli munkákhoz és autómosáshoz. Mit javasoltok? -
csmat
senior tag
Sziasztok!
Szúrófűrész beszerzését húzom egy ideje. Ritkán használom, de ha kell mindig szitkozódom a meglévő parkside miatt.
Dewalt és metabot részesítem előnyben.
Nem tudom a legolcsóbb metabo steb65 esetleg dw 349 vagy ezek még midig gagyik? És inkább steb100/331k irányba kell nézelődnöm?
A legfontosabb, hogy a lapot stabilan vezesse függőlegesen, ne ferdüljön el vágás közben -
csmat
senior tag
Nekem zöld ps "flexem" van. Ház körül apró dolgokra nekem bevált. (Pl el kell vágni 3-4 rézcsövet, vagy pár szögvasat, betonvasat teljesen jó, hogy nem kell a hosszabítóval szarakodni) nagyobb munkára nyilván nem való. Én is pl fa csiszolásnál veszem le a fordulatot, ha nem akarok egyszerre túl sok amyagot leszedni.
Ha lesz valami olyan munka akkor en is a metabot néztem ki -
csmat
senior tag
válasz hzsolee #12871 üzenetére
Érdekes elgondolás.. Nem érdemesebb inkább 2 sorba 3.000 mA akkkal megépíteni? Akkor nem lenne ennyire buflák
tudtok ajánlani valakit, kicserél pár cellát egy 2ah parkside akkuba? (2018-as) meg van 4 ah is ott is elcsúsznak a cellák feszültségei. De akkor már bele kéne tenni egy bms-t is.
-
csmat
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest