- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ph_5.5
aktív tag
A zöld Parkside valóban barkács, de barkács kategóriában is elvárható hogy alkalmankénti használatot elviselje. És pár termék ezt a szintet sem hozta.
A Performance széria viszont profiknak készül és a garancia is hosszabb. (bár vannak kétségeim bármely cégnél az 1 év feletti esetben történő meghibásodásoknál miként állnak a tömeges gondokhoz. Autógyárak képesek semmisnek tekinteni a problémát- lásd felgyújtott Merci)
De vissza PerformancehozSzóval amikor annyit kérnek egy akkus ürvefúróért, amennyiért már megbízható, régi márkákat lehet kapni szinte, akkor és a merketingosztály adja meg a számokat nyomatékban, fordulatszámban... akkor én nem azt választanám. Pontosan azért amiért nem veszünk Mo-n Kínai új autómárka terméket sem, mert nem tudjuk mi is lesz... és ahoz túl drága. Mondom, szigorúan saját hozzáállás.
Az elvben 80Nm-t tudo, eléggé túlméretesre sikerült Performance akkus ürvefúró pl kinézetre nekem olyan pl a Milwaukee mellett mint Dávid és Góliát. Itt az árazással van alapvetően gondom. Meg azzal hogy nincspl webshop ahol vehetek ezt-azt hozzá évközben. Nem évente 1x... oké tudom mostmár olyan túltermelésben vannak hogy akku szinte mindig elérhető. Meg a Lidl hozzáállása eddig jó volt miden esetben. Mivel nem látok a jövőbe, lehet hogy ez lesz a jó irány és mindenki jól járt aki ezt vette. Nekem akkor is nagy és formátlan a termék. A szépség szubjektív
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Synology routerek
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T560 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest