Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergő170
aktív tag
Sziasztok, valakinek van tapasztalata felsőmarók terén? Sablonmunkára szeretnék felsőmarót vásárolni, asztalhoz rögzítve lenne használva, fenyő és hárs faanyaghoz. Ha van valakinek tapasztalata ezekkel a gépekkel milyet ajánlana?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
jeni
félisten
Megnéztem és a B2 verzióból sok van kirakva.
A csavarozó gépeknek ténylegesen valós a brutál teljesítményű Nm adat megadása?120Nm 200Nm és 245Nm
Túlzónak tartóm vagy mégis igaz?A mostani akciós Parkside aksis fúrógépek Nm értéke csak úgy eltrörpül. Igaz a mostani 60Nm és a drágább 80Nm se piskóta.
-
hzsolee
őstag
válasz
BrandonXXV #9589 üzenetére
Videjó...
-
Morris
veterán
válasz
BrandonXXV #9589 üzenetére
Van fent YouTube videó ahol bemutatják, hogy hogyan kell kioperálni.
-
stratova
veterán
Jobbulást, kitartást. Téged legalább leteszteltek. Én csak feltételezem, hogy lassan háromnegyed év HO-val negatív vagyok, mert nejemet tesztelik (neki be kell járni) és eddig rendre negatív lett.
Morris: úgy tudom Aldi/Lidl-be 2 hónapon belül lehet visszavinni újszerű terméket. Parkoltattam én is a Workzone fúrót, de használni nem használtam. Kibontottam átnéztem (hogy milyen akku kellene bele) körbefotóztam és szépen visszacsomagoltam. A használatit pl ilyenkor ki se bontom, mert minden technikai infó fent van róla neten a szervizpontban (azt az egyet sajnálom hogy a leltári számukat az újság nem írja csak a dobozon szerepel, pedig akkor előre meg lehetne nézni kell-e a konkrét termék).
-
Findzs
addikt
Az ilyesmit szeretem megnézni saját szemmel és ha lehet megfogdosni.
Azért csak 20+9 ezerről lenne szó.Az szóba se jöhet, hogy én most menjek valahová, karanténba vagyok pozitív tesztel.
Egyrészt nem akarok senkit sem megfertőzni másrészt nem vagyok olyan jól.Szedem a sok vitamint meg eszem a gyümölcsöket mást nem tudok jelenleg.
-
jeni
félisten
Valakit kérjél meg, hogy hozza el neked.
Ha nem kaptál piros címkét az ajtóra,abban az esetben nem fertőzől meg senkit sem.Sőt ha nem produkálsz látható tüneteket, le tudsz menni érte.
Az antibiotikumok nem segítenek, tea ivás ezerrel, narancs facsarva ezerrel, grapefruit facsarva ezerrel, mind inni!
-
(ex)Cat
senior tag
Rájöttem, azok a tavalyi gépekről szóló infók voltak és jellemzően olyan hibák, ami miatt azonnal visszavitték cserére.
Én viszont úgy döntöttem, hogy ha még van a boltban, akkor egye fene veszek egyet.
Pont 1 doboz volt még :D
Most ugyan nem esett jól kicsengeti 50e ft-ot, de mivel még tervezek további gépeket venni, legalább a töltő nem lesz gond. Aksi meg úgyis kell több majd. -
Findzs
addikt
Sajna lecsúszok erről a performance szériáról.
Koronavírusos vagyok
Pedig terveztem, hogy megnézem és ha jónak találom veszek egy szettet.Majd talán jövőre...
-
st6969
őstag
válasz
(ex)Cat #9581 üzenetére
Miket írtak? Én is megvettem...
Ezt a tesztet néztem. -
(ex)Cat
senior tag
Gondolom nem egy név ez a fúrók között, de pl. a Parkside annyival jobb lenne ennél?
A leírt értékek szerint erősebb mint a Parkside, brushless ez is és összességében olcsóbb mint ha most a Lidlből akarnám összerakni uezt. (30+10+7)
-
st6969
őstag
válasz
Rodzser Mór #9569 üzenetére
Ja, hogy az a Parkside 230V-os...na olyan volt nekem is, borzalmasan utáltam. Állandóan felragadt a dugattyú, nem ütött, csak fúrt. Nagy ritkán, ha úgy gondolta, ütött egy kicsit, olyankor lehetett vele betont fúrni. Lehet, hogy csak kifogtam.
(ex)Cat
A tartósságát illetően nem tudok nyilatkozni, Performance gépem most van először, de az 5 év bizalomgerjesztő. A Makita ipari célra van fejlesztve (szoktam hallani, hogy ott is csökken a minőség azért...a Makita sem az már, mint rég). -
(ex)Cat
senior tag
válasz
Rodzser Mór #9569 üzenetére
ja bocsi, akkor valóban féleértettem!
-
(ex)Cat
senior tag
válasz
Rodzser Mór #9565 üzenetére
15e Ft-nál persze nem kérdés, de itt ugye 30 a gép, meg még a töltő, aksi... szóval így már azért nem feltétlenül éri meg. Bár tény, hogy van amikor sokkal kényelmesebb lenne egy akkumulátoros gép.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
(ex)Cat #9557 üzenetére
Kb 2-3 éve vettem Parkside-os fúrókalapácsot 15ezer Ft-ért (Mostanában is volt, talán kis módosítás volt rajta, de nem esküdnék meg rá). Eddig tudtam vele fúrni betont, panelt is. Nincs nagyüzemi szinten használva, hogy a Makitának 40ezer Ft-ért létjogosultsága legyen.
-
Gergő170
aktív tag
Sziasztok, minap vásároltam a LIDL-ben reklámozott Parkside Performance "fúró csavarozót", azonban az üzletben, ugyan azon az áron 2 féle gép volt kirakva, a PABSP 20-LI C2 illetve a PABSP 20-LI B2. Kérdésem az lenne a kettő gép között van lényegi különbség?
Válaszaitokat előre is köszi. -
megvettem én is a kiszemeltet, az orrfűrészt
azt tudja valaki véletlenül, hogy ezek a fűrészlapok mással is kompatibilisek-e (azaz Lidl-ön kívül máshol is tudok venni fűrészlapot hozzájuk)? -
(ex)Cat
senior tag
Nem tudom még lesz-e délután a fúró- vésőkalapács a Lidl-ben, de érdemes ezzel próbálkozni panel falat fúrni? Nem kellene ezt persze minden nap, de alkalmanként... Vagy vegyek inkább sima 220-ról üzemelőt és kész. Annyira nem ragaszkodom az akkumlátoros megoldáshoz.
Uebben az ár sávban (30-40e) van ami ajánlott (vezetékes) darab (és alkalmas a panel falhoz is)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- World of Tanks - MMO
- ZIDOO médialejátszók
- Vicces képek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest