Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meglivorn
aktív tag
Tiszteletem mindenkinek!
Olvasgattam vissza a témát de nem találtam konkrétabb infót, úgyhogy rákérdezek:
Vettem egy ilyen nemdrága fúrókalapácsot. Nem nagyipari vagy profi felhasználásra kell csak lakásátalakítás miatt pár polcot, tartócsavart felfúrni, később meg esetleges alkalmakkor, pár évente egyszer-egyszer...
Eredetileg egy kicsit nagyobb, 900W / 3J-ost akartam, de az nem volt a boltban, az eladó meg azt mondta panelhoz ez is elég erős.
Nos.
Itthon próba (még pont 4 előtt mielőtt a szomszédok kiakadnának ). Kb egy centit megy be azonnal a falba de ott megállt, nem tudtam tovább haladni.
Lehetséges hogy ez a teljesítmény vagy a szerkezet kevés a panelbetonhoz? (van egy kisebb, 550W 1,7J Bosch, amire a kommentek azt írják bevállt, akkor ez most hogy?)
Vagy csak a mellékelt fúró vacak, és egy rendes szárral azért van még esélyem? -
veze
őstag
válasz Meglivorn #3201 üzenetére
szerintem nem a géppel van a probléma .én pontosan ugyan ilyet használok tizenegynéhány éve. ( csak a neve más de pontosan ilyen) és két házat szerteszét furtam véstem stb vele, festék keveréshez, 20kg-nyi csemperagasztó, nikecell ragasztó bekeveréséhez stb., használom a mai napig, heti szinten és jó.. Szerintem azért akadt meg egy centi után, mert elkaptál egy betonvasat a panelban. azt meg nem viszi a fúró..
szerk: látom közben más is erre tippel :-)[ Szerkesztve ]
-
Meglivorn
aktív tag
Köszi szépen, remélem igazatok lesz.
-
csmat
senior tag
Sziasztok! Kéne vegyek egy dekopírfűrészt de nem tudom milyet kéne, csak otthoni barkácsra kellene de elgondolkodtam egy akkuson is, de ha már akkus akkor esetleg olyan kéne amihez később lehet venni egyéb gépeket..
-
-
Vagany
őstag
-<[]>- https://mowned.com/vagany
-
Sterilzona
senior tag
Sziasztok
15 ezer környékén tudtok valami jó kézi körfűrészt ? -
XtremLor
őstag
válasz Sterilzona #3209 üzenetére
Nem tudom surgos e, de a lidl parkside 13e volt akcioban, annyiert nagyon megerte, a topikbol paran vettek is, ok megtudjak erositeni par honapos hasznalat utan hogy szuperalnak.
"Legen...Wait for it...Dary"
-
Zozzz2000
tag
Nagyon jó abban az árban az a körfürész Az enyém már kb 15órát dolgozott, Minden van rajta amit egy körfűrészre rá lehet aggatni A garancia pedig fórumtársak szerint példás. Ha van rá idő én is azt mondom várd ki az akciót.
-
zozor76
tag
válasz DonThomasino #3165 üzenetére
Hello!
Na, én beruháztam egy ilyenre: link
Egy baj van vele: még németben várakozik a sógornőmnél, még kb. 1 hónapig...
Van egy 2 éves Parkside akkus csavarozóm is, az 7.2V-os, az itthoni vétel, de gond nélkül működik az is még.
Én is szemeztem a B&D-rel, de az 47e jó magyar ft 1 év garanciával, a mostani pedig 3 éves garanciás. -
Neck
veterán
Aki esetleg tervezi akkus csavarozó vásárlását, és jó neki a régebbi fajta, olcsóbb NiCad verzió is, az ne kapkodjon, év végén nagyon le lesznek árazva.
An α beta user... "A pokol szerintem egy végtelen IKEA áruház, az örökkévalóságig bolyonganak a kárhozott lelkek a Boysenbar alátétek és az Almaröd tükrök közt"
-
zoli03
őstag
válasz Sterilzona #3220 üzenetére
Évente 1 alkalommal szokott lenni, pár hetes eltéréssel ugyanakkor. Nem 2 hetet, hanem kb fél évet várhattál volna rá.
[ Szerkesztve ]
-
csmat
senior tag
Ezeket a lidl ös gépeket nem lehet utólag megrendelni itthon? Csak mert a néüet oldalakon úgy láttam, hogy bármikor rendelhető csak Mo.ra nem szállítanak. Azt a korábban linlelt gépet én is kipróbálnám. Az lidlis akkus körffűrészről vagy dekopirról mi a tapasztalat?
[ Szerkesztve ]
-
Smish
tag
Sziasztok.
Vettem az Extrem-től egy Einhell RT-RH 32 fúrókalapácsot.
Mobilról írok, nem tudom linkelni.
A kérdésem a következő, nem pont ezzel a géppel kapcsolatban, hanem úgy általában a sds gépeknél.
Ha beleteszek egy fúrószárat, lötyög benne. Mármint nem csak előre-hátra, ami nyilván ok, hanem egy-két-három milimétert oldalra is, vagy körkörösen a fúrószár hosszától függően.
Felhívtam a szervízt, ott azt mondták ez normális, de nem győztek meg teljesen. Szóval ez más gépnél is így van valóban, vagy nem jó a tokmánya a gépemnek?[ Szerkesztve ]
-
veze
őstag
válasz YAS-dude #3230 üzenetére
Az enyém már kóvályoghat mert 15 év alatt sz@rrá lett használva két ház lett vele megszerelve, felújítva, mindenre volt használva ami ilyenkor ott előjön. de csak a kábelét kellett időnként újra kötni , mert megtört ( Einhell tipus nagyon ócsóféle volt, az a klasszikus egyszerü álló motoros kivitel, amit most CMI néven lehet kapni 14ezer körül ha tönkremenne, akkor ilyen CMI-t vennék helyette, nagyon strapabírónak bizonyult ez a konstrukcio, mindegy milyen néven van most címkézve tök ugyanaz.. )
[ Szerkesztve ]
-
Marci79
senior tag
Sziasztok! Milwaukee orrfűrészhez van valakinek eladó koffere?
Nemsokára jön egy Milwaukee vésőgép nekem. Fel is avathatom egy panellakás szétbombázásával. Amint végeztem megosztom veletek a tapasztalatomat.
[ Szerkesztve ]
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
KilgoreTrout
senior tag
Mi a véleményetek erről a Skil akkus csavarhúzóról?
A hivatalos honlapon nem lehet megtalálni (lehet, hogy hamisítvány?), NiCd akkus, viszont ennek a legnagyobb a forgatónyomatéka a hasonló/kicsit drágább készülékek közül.
Vagy mit lenne inkább érdemes venni? Lehetőleg minél olcsóbban akarom megúszni és most elég nagy választék van jó áron az eMagnál és a Praktikernél is. -
Robi81
tag
válasz KilgoreTrout #3233 üzenetére
Dec 1.től lidl-be parkside 20v akkus furó 2.0Ah li-ion akkuval 15.000ft.3 ev garanciaval.
[ Szerkesztve ]
-
Marci79
senior tag
-
csmat
senior tag
Ami lesz dekopír, az is jó? Van olyan jó mint egy 20-30 ezres neves (makita, metabo, bosch, alsó - közép kategóriás )gép?
Az akkus testvére is lesz mostanában ? Az milyen?
[ Szerkesztve ]
-
YAS-dude
őstag
válasz headhunter #3239 üzenetére
A vezetékest általában nehezebb finoman szabályozni alacsony fordulaton, meg a súlyelosztása is kevésbé alkalmas egy kézzel csavarozgatásra. Meg sokszor racsnija (nyomatékhatároló, hogy ne tépje túl a csavart) sincs neki.
-
zoli03
őstag
válasz headhunter #3239 üzenetére
Az ilyen vezetékes fúró nemigazán való csavarbehajtásra, kevés hozzá a nyomatéka.
-
headhunter
addikt
Ezt a típust látom elvileg a képen és a leírásban tényleg nagyon karcsú a nyomaték...
Műszaki adatok...
Névleges bemeneti
feszültség .................. 230-240 V~, 50 Hz
Üresjárati fordulatszám n0....50-3000 min-1
Teljesítményfelvétel (teljesítmény) .... 500 W
Ütésszám ..................... max. 48000 min-1
Nyomaték........................... max. 7,5 Nm
Tokmány max. kapacitása.......... Ø 13 mm
Tokmány befogási tartománya ..... 2-13 mmMax. furatátmérő
fában ....................................... 25 mm
betonban .................................. 10 mm
acélban ...................................... 8 mm
Védelmi osztály.................................. II
Védelmi mód ....................................IP20
Tömeg (tartozékrészekkel
együtt) .................................... kb. 1,8 kg
Hangnyomásszint
(L
pA) ........................ 93 dB(A), KpA=3 dB
Hangteljesítményszint
(LWA) .................... 104 dB(A), KWA=3 dB
Vibrálás (ah)
Fúrás fémbe ......... 4,8 m/s2, K=1,5 m/s2
Ütvefúrás betonba . 15,1 m/s2, K=1,5 m/s2-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Akkusból ez lenne még a jó választás, de most nincs akcióban : [link]
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ez a Rolls-Royce szint? [link]
-
Robi81
tag
Sziasztok
Lidl-be 1 től lessz kapható parkside 500w fúrógépről van valakinek valami tapasztalata?
Otthoni barkács célra kellene
Vagy inkább vegyek valami erősebb más márkáju gépet?
[link][ Szerkesztve ]
-
maláj
addikt
fúrószárból milyet érdemes venni ???
téglafalat kellene majd átfúrni (szobák falait a madzagoknak pl.)Méret: 10 × 450 mm
ez pl. ??? -
veze
őstag
vegyél lidlben aldiban 600-as furószárakat ( ha ilyen 450es hosszban gondolkodsz, 4 db 4500 Ft és 14 18 22 25-ös 600mm-es van benne azt hiszem, kisméretű tömör téglába öntött beton alapba tuti hogy megfelel. (tapasztalat) (házgyári betonban nem probáltam, az biztos keményebb, de abban nem is láttam 50centis tömör falat)
[ Szerkesztve ]
-
mirci18
addikt
Szevasztok.
Milyen csavarbehajtó bit-et kellene vennnem szerintetek ami tartós is.
Múlt héten csinálgattam egy darts szekrényt s betekerés közben vagy7 bitet koptattatam el több készletből használva hogy nagy nehezen tudjak vele haladni.Nincs annál gonoszabb ember mint aki az előtt jó volt de egy másik gonosz őt is gonosszá tette.-BSTH
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- Windows 7
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest