- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
rtam
csendes tag
Dehogy kell hanyagolni
Nekem van alap 1100W Skil körfűrészem, kb. 12 éves, amit az kapott az nem normális, asztalba applikálva tüzifa vágása, stb.. szénkefét és csapágyakat cseréltem benne egyszer, azóta is megy(nem a DeWalt-hoz akartam hasonlítani)
Valamint van egy B&D 500W körüli fúróm is, szintén tizenvalahány éves, még a fekete színű, szintén mai napig működik, pedig Padlopon és különböző habarcsok is lettek vele keverve, tavaly ősszel ez volt kéznél, nem a Bosch vagy Makita, tette a dolgát.
A Festool és Fein nekem nagyon távoli, az áruk miatt, meg az én hobbi szintű használatomhoz tényleg föölslegesek is.
Azért egy dekopírra nagyon fáj a fogam, kipattogzás mentesen -lényegében fóliázható minőségben- vágni bútorlapot más dekopírral nemigen lehet, öcsémnek Bosch GST100-a van, egy fabatkát sem ér, colos anyagot sem lehet derékszögben elvágni, ááááááááááá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Baby design smart sportbabakocsi
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ASUS ROG GL552VW - 15.6"FHD IPS - i7 i7-6700HQ - 8GB - 128GB SSD + 1TB HDD - GTX 960 4GB -
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest