- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- kraftxld: Untappd lista
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
rtam
csendes tag
Dehogy kell hanyagolni
Nekem van alap 1100W Skil körfűrészem, kb. 12 éves, amit az kapott az nem normális, asztalba applikálva tüzifa vágása, stb.. szénkefét és csapágyakat cseréltem benne egyszer, azóta is megy(nem a DeWalt-hoz akartam hasonlítani)
Valamint van egy B&D 500W körüli fúróm is, szintén tizenvalahány éves, még a fekete színű, szintén mai napig működik, pedig Padlopon és különböző habarcsok is lettek vele keverve, tavaly ősszel ez volt kéznél, nem a Bosch vagy Makita, tette a dolgát.
A Festool és Fein nekem nagyon távoli, az áruk miatt, meg az én hobbi szintű használatomhoz tényleg föölslegesek is.
Azért egy dekopírra nagyon fáj a fogam, kipattogzás mentesen -lényegében fóliázható minőségben- vágni bútorlapot más dekopírral nemigen lehet, öcsémnek Bosch GST100-a van, egy fabatkát sem ér, colos anyagot sem lehet derékszögben elvágni, ááááááááááá
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged