- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ph_5.5
aktív tag
válasz
zoli03 #10036 üzenetére
A video és a saját tapasztalatom alapján is, egy normális akkus fúró-csavarozó ha épp szükséges megoldja az ekkora csavarok behajtását is. A videoban talán 6X200-as csavarral dolgozik, holnap ha lesz időm megnézem mennyi idő alatt hajtja be az ütvecsavarozó a gerendába a 8X260-t és mennyi idő alatt küzdi le a sima akkus csavarozó.
Én spec vettem csigafúrót (6-os és 8-as 300mm-es méretet) és azzal ha kell előfúrom a gerendát. Az én preferenciám alapján ha csak egyetlen akkus cuccot vehetek akkor ütvefúró-csavarozóra szavazok. Sokoldalúbb az én felhasználási dolgaimhoz, mint az akkus ütvecsavarozó. A fúró rendelkezik egy kényelmes nyomatékelosztással. A 3X25mm-es csavarral is jól elvan, de a 8X260-t is behajtja. Plusz tud falazatba fúrni, ami nekem az ütvecsavarozóval csak korlátozottan megy.
Abban igaza volt a többieknek, hogy Parkside-ból kijön a páros. És az ütvecsavarozó nem töri el a csuklót ekkora csavaroknál sem.
Tegnap ytongba kellett 100-as lukat fúrni pár db-t. A dobozfúró kb 8cm-t tud egyben, amikor elérte a legnagyobb mélységet és megállt, majd ismét el akartam indítani, bele kellett kapaszkodni különben tekerte a csuklót rendesen. Ütvecsavarozónál nincs ilyen gond. Csak kell olyan szár ami kibírja azt a 150-200 vagy még nagyobb Nm-t amivel képes ütögetni a szárat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- The First Berserker: Khazan
- One mobilszolgáltatások
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Synology routerek
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, Fapad, Extra
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest