Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    veterán

    válasz axioma #8356 üzenetére

    Azota elterjedt mindenhol, de sehol nem latom azt a korabbi - es szerintem jol vedheto - megkulonboztetest, hogy x ccm (de max. 2000) felett vegyek el a zold rendszamot. Ez azert minimum a range extender-eseket (khm, ide is belokte valaki dicsekveskent a Hollandiabol csak benzin alapon hazahozott i3 rex-rol keszult videot... remelem azota itthon mar arambol kozlekedo tulaja akadt) es tovabbi, valoban arambol is hajtott autok kimaradhatnanak. [Amikor vettuk az Amperat - asszem 1598ccm - me'g boven ez volt a mondas, hogy 1800 vagy 2000 felett lesz a hatar.]
    Igen, a motorhanggal kozlekedo zold rendszamos (varoson belul, mert ott jarok) engem is zavar. Es teny, hogy igy is jobb mintha netto fustos lenne (ezt a szanalmas ervet lattam az ellenvelemenyek kozott), de azt alairom, hogy nem annyival jobb, mint a nem plugin hibridek, hogy megkulonboztetest erdemeljen.
    Ami meg a praktikumot illeti, lehet hogy be kene utemezni egy soron kivuli muszakit mielott meghozzak ezt a szabalyt... 3 ev az mar pont eleg arra, hogy az ember atrendezze a sorait - legalabbis ahhoz kepest amihez hozzaszoktunk ebben a nulla jogbiztonsagu kornyezetben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés